Jestem wielce rad z nadanego mi tytułu Wicehrabiego i przyznam że nie spodziewałem się takowego wyróżnienia, sprawił nam Król wielka niespodziankę i zmotywował do działania.
Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności wicehrabiego.
Ślubowanie
- Otton van der Berg
- NIM: 108161
- Kontakt:
Ślubowanie
Ostatnio zmieniony 3 sie 2014, 21:27 przez Otton van der Berg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Re: Ślubowanie
Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności markiza.
(-) Siergiusz markiz Asketil
(-) Siergiusz markiz Asketil
- Dino von Djokić-Krieg
- NIM: 482866
- Kontakt:
Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności wicehrabiego.
(-) Dino wicehrabia von Djokić-Krieg
(-) Dino wicehrabia von Djokić-Krieg
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności hrabiego.
(-) Martin hrabia Schlesinger-Asketil
(-) Martin hrabia Schlesinger-Asketil
Zdecydowanie nie spodziewałam się tego. Niezmiernie dziękuję WKM za ten zaszczyt.
(-) Krystyna van der ZakaszataranhowaPrzyrzekam uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności szlacheckiej.
Dumna obywatelka Unii
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za złożenie ślubowania. Dziś dokonałem ostatniej aktualizacji danych osób uhonorowanych w systemie Królestwa.
Zgodnie z postanowieniem proszę o kontakt w sprawie herbów do JE Dina wicehrabiego von Djokić-Kriega, który pełni obowiązki Sekretarza Heroldii.
(-) Marcin Mikołaj, R.
Zgodnie z postanowieniem proszę o kontakt w sprawie herbów do JE Dina wicehrabiego von Djokić-Kriega, który pełni obowiązki Sekretarza Heroldii.
(-) Marcin Mikołaj, R.