Ślubowanie

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Ślubowanie

Post autor: Otton van der Berg »

Jestem wielce rad z nadanego mi tytułu Wicehrabiego i przyznam że nie spodziewałem się takowego wyróżnienia, sprawił nam Król wielka niespodziankę i zmotywował do działania.

Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności wicehrabiego.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2014, 21:27 przez Otton van der Berg, łącznie zmieniany 1 raz.
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Ślubowanie

Post autor: Siergiusz Asketil »

Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności markiza.

(-) Siergiusz markiz Asketil
Awatar użytkownika
Dino von Djokić-Krieg
NIM: 482866
Kontakt:

Post autor: Dino von Djokić-Krieg »

Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności wicehrabiego.

(-) Dino wicehrabia von Djokić-Krieg
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Ślubuję uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności hrabiego.

(-) Martin hrabia Schlesinger-Asketil
Krystyna
NIM: 832946
Kontakt:

Post autor: Krystyna »

Zdecydowanie nie spodziewałam się tego. Niezmiernie dziękuję WKM za ten zaszczyt.
Przyrzekam uroczyście, że będę służyć wiernie Królowi i całemu Królestwu szerząc Ich wielkość i chwałę, oraz że w moim postępowaniu nie uczynię niczego, co uchybiałoby nadanej mi godności szlacheckiej.
(-) Krystyna van der Zakaszataranhowa
Dumna obywatelka Unii
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Dziękuję wszystkim za złożenie ślubowania. Dziś dokonałem ostatniej aktualizacji danych osób uhonorowanych w systemie Królestwa.

Zgodnie z postanowieniem proszę o kontakt w sprawie herbów do JE Dina wicehrabiego von Djokić-Kriega, który pełni obowiązki Sekretarza Heroldii.

(-) Marcin Mikołaj, R.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”