Scholandzko-Sarmackie Powitanie

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Gauleiter Kakulski
NIM: 721968
Kontakt:

Scholandzko-Sarmackie Powitanie

Post autor: Gauleiter Kakulski »

Dobry wieczór!

Kłaniam się po scholandzku, witam po sarmacku i całuję po wandejsku. Nazywam się Gauleiter Kakulski, jestem Scholandczykiem. W Scholandii, pod innymi personaliami, przez lata pełniłem szereg funkcji, po Posła (w czasie, kiedy trzeba było dostać jakieś głosy, by zostać scholandzkim posłem), MFiG, MSZ i wicepremiera włącznie. Po scholandzku jestem synem Janusza Lisa von Salvepol, bratem Mata Maxa i ekscelencji Marcina Pośpiecha, po sarmacku synem Mikołaja Arpeda-Muzyka.

Od ponad czterech lat mieszkam w Sarmacji, od półtorej roku mam obywatelstwo sarmackie. Przewodniczę Scholandzkiej Większości Sarmackiej Mniejszości (tj. większości żyjących Scholandczyków będących dużą sarmacką mniejszością), zakładałem partię scholandzkiej mniejszości, piszę sztuki i niby-śmieszne teksty. Doczekałem się przezwiska "Suchar-San", co mówi samo za siebie:) Poza tym coś tam programuję, trochę liczę i jestem trochę takim małym jeżdżącym think-tankiem :)

MSZ byłem po scholandzko-dreamlandzkim rozwodzie, więc nie znam Dreamlandu kompletnie. Może uda się to nadgonić, a mnie zagospodarować w jakiś sposób:)

Pozdrawiam!
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Scholandczyk
Gauleiter Kakulski
Kontakt:

Re: Scholandzko-Sarmackie Powitanie

Szczerze mówiąc spodziewałem się nieco cieplejszego powitania, ale ostatnio wielu rzeczy się bezpodstawnie spodziewałem, więc nie jestem nawet jakoś szczególnie zdziwiony :)
Scholandczyk
Awatar użytkownika
Sted Asketil
król-senior
NIM: 121212

Post autor: Sted Asketil »

Prosze o wybaczenie - po przywitaniu na IRC-u i rozmowie, po prostu pominalem tego posta dajac szanse innym :)

Witamy serdecznie w naszych skromych progach - w razie jakichkolwiek pytan, sluze Panu. IRC w godzinach nocnych (po 2 w nocy czasu pl) to miejsce w ktorym mozna mnie spotkac bardzo czesto - wrecz codziennie :)

Co do zagospodarowania mocy przerobowych... braki u nas ogromne wiec cos sie napewno znajdzie. Rowniez sluze pomoca - mysle ze w luznej rozmowie na IRC-u bedzie przyjemniej?

Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Post autor: Pavel Svoboda »

Witamy witamy. Ewidentnie Panu nie trzeba pokazywać gdzie co jest, z czym się co je i od której strony, więc faktycznie nie rzucamy się od razu na Pana :) Zapraszamy do aktywnego udziału w rozmowach na forum.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Gauleiter Kakulski
Kontakt:

Niegrzecznie, bo równo po miesiącu, ale jednak dziękuję za miłe powitanie :)
Scholandczyk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”