Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?
-
Gauleiter Kakulski
- NIM: 721968
- Kontakt:
Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?
Mikołaj Arped-Muzyk ujawnił kulisy niedawnej abdykacji Piotra II Grzegorza: http://www.sarmacja.org/herold,4997,9
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Scholandczyk
Scholandczyk
- Tobiasz von Richtoffen
- NIM: 505889
- Kontakt:
Re: Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?
Czytając komentarze pod artykułem stwierdzam że jestem sceptycznie do tego nastawiony
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.
- Silent Man
- NIM: 107390
- Kontakt:
Czy Zamach Stanu miał dojść do skutku, czy nie - nie ulega wątpliwości, że Piotr II Grzegorz skorzysta na zejściu z tronu...Tobiasz von Richtoffen pisze:Czytając komentarze pod artykułem stwierdzam że jestem sceptycznie do tego nastawiony

- LeonardvonGriss
- Numer GG: 1540315
- NIM: 500188
- Kontakt:
Dla mnie zamach stanu to był zaplanowany przez terrostyczną grypę secjonistów z jakieś prowincji, na której zależało na rozpadzie Sarmacji.
Leonard von Griss
Dyrektor Surmalajskiej Galerii Narodowej
Dyrektor Surmalajskiej Galerii Narodowej
- Silent Man
- NIM: 107390
- Kontakt:
To oczywiście jest kompletną bzdurą. Owi "secesjoniści" skupiają się na opozycjoniźmie w rozumieniu politycznym we wszelkich sferach życia Sarmacji, ale nie na zamachu i raczej nie sądzę by się do tego posunęli znając ich kulturę.LeonardvonGriss pisze:Dla mnie zamach stanu to był zaplanowany przez terrostyczną grypę secjonistów z jakieś prowincji, na której zależało na rozpadzie Sarmacji.