Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Gauleiter Kakulski
NIM: 721968
Kontakt:

Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?

Post autor: Gauleiter Kakulski »

Mikołaj Arped-Muzyk ujawnił kulisy niedawnej abdykacji Piotra II Grzegorza: http://www.sarmacja.org/herold,4997,9
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Scholandczyk
Awatar użytkownika
Tobiasz von Richtoffen
NIM: 505889
Kontakt:

Re: Zamach stanu w Księstwie Sarmacji?

Post autor: Tobiasz von Richtoffen »

Czytając komentarze pod artykułem stwierdzam że jestem sceptycznie do tego nastawiony
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.
Awatar użytkownika
Silent Man
NIM: 107390
Kontakt:

Post autor: Silent Man »

Tobiasz von Richtoffen pisze:Czytając komentarze pod artykułem stwierdzam że jestem sceptycznie do tego nastawiony
Czy Zamach Stanu miał dojść do skutku, czy nie - nie ulega wątpliwości, że Piotr II Grzegorz skorzysta na zejściu z tronu...
Obrazek
Awatar użytkownika
LeonardvonGriss
Numer GG: 1540315
NIM: 500188
Kontakt:

Post autor: LeonardvonGriss »

Dla mnie zamach stanu to był zaplanowany przez terrostyczną grypę secjonistów z jakieś prowincji, na której zależało na rozpadzie Sarmacji.
Leonard von Griss

Dyrektor Surmalajskiej Galerii Narodowej
Awatar użytkownika
Silent Man
NIM: 107390
Kontakt:

Post autor: Silent Man »

LeonardvonGriss pisze:Dla mnie zamach stanu to był zaplanowany przez terrostyczną grypę secjonistów z jakieś prowincji, na której zależało na rozpadzie Sarmacji.
To oczywiście jest kompletną bzdurą. Owi "secesjoniści" skupiają się na opozycjoniźmie w rozumieniu politycznym we wszelkich sferach życia Sarmacji, ale nie na zamachu i raczej nie sądzę by się do tego posunęli znając ich kulturę.
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Polityka”