Witam po raz wtóry :)

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
NIM: 285192
Kontakt:

Witam po raz wtóry :)

Post autor: Ignats ik Ruth »

Na forum siedzę od dwóch lat. Głównie czytam, obserwuję - nota bene, gdy powracam do swoich postów na publikowanych na tym forum przed dwoma laty, mam ochotę schować głowę w piasek ;) Od tego czasu, trochę się zmieniłem, w Sarmacji - z której pochodzę - zostałem członkiem szacownego rodu Chojnackich, dorobiłem się tytułu barona.

Dzisiaj postanowiłem o bardziej aktywnym działaniu w KD, w związku z czym dokonałem ponownej rejestracji (starego nima już nie ma). Co z tego wyniknie - zobczymy, aczkolwiek prosiłbym raczej o cierpliwość, bo jednak Dreamland nie jest moim priorytetem. Wiadomo: real, a potem wirtual. :D

PS Jeszcze w razie wątpliwości, przybywam incognito, nie jako członek sarmackiego rządu.

z poważaniem
(—) Ignats ik Ruth
królowa-matka Baridasu, diuk Altborka, diuk-małżonek Markony, dzierżawca Wschodniego Domu
Teutończyk z Leocji, nim: 285192
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Re: Witam po raz wtóry :)

Post autor: Pavel Svoboda »

Witamy witamy i zapraszamy :)
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Post autor: Albon »

Witam

Czyżby Sarmacja chciała przejąc KD, coraz więcej obywateli Sarmacji do nas przybywa ;) Ale bez obaw obywatele Kontrwywiad Wojskowy Królestwa Dreamlandu znów działa :)
A tak a'propos gdyby kogoś interesowała ta tematyka proszę zostawić info na gg1327576 napewno odpisze.

Pozdrawiam hrabia Albon z Cintry
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
Kontakt:

Albon pisze:Czyżby Sarmacja chciała przejąc KD, coraz więcej obywateli Sarmacji do nas przybywa ;)
Szczerze mówiąc naszła mnie po prostu ochota na jakieś zaktywizowanie się w KD - postanowiłem więc czym prędzej uruchomić sobie nowy nim i napisać coś na forum. Jak wspominałem forum czytam (z mniejszą bądź większą częstotliwością od prawie dwóch lat). Choć nie ukrywam, że póki co maja aktywność nie będzie specjalnie widoczna. W miarę przebywania w KD postaram się ją zwiększyć.
Z kolei o przybyciu Mikołaja Arpeda-Muzyka i Gauleitera Kakulskiego nic nie wiedziałem - przeczytałem je od razu na forum. Zbieg okoliczności :D
(—) Ignats ik Ruth
królowa-matka Baridasu, diuk Altborka, diuk-małżonek Markony, dzierżawca Wschodniego Domu
Awatar użytkownika
Sted Asketil
król-senior
NIM: 121212

Post autor: Sted Asketil »

To nie sa zarzuty, prosze tak tego nie odbierac... Ciesze sie bardzo z tego "najazdu".
Ze swej strony witam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
Kontakt:

Sted Asketil pisze:To nie sa zarzuty, prosze tak tego nie odbierac...
Nie no, bez przesady - tak tego nie zrozumiałem. Jeśli tak wynika z mojej odpowiedzi, tzn., że się źle wyraziłem :)

Na marginesie - także w imieniu kolegów Baridajczyków - dziękuję za wszytskie te miłe powitania. ;)
(—) Ignats ik Ruth
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
Kontakt:

Drodzy,
Z przykrością informujemy, że Jego Królewska Mość zatwierdził decyzję Namiestnika Koronnego Twojej prowincji o deportacji, usuwając Cię tym samym z Królestwa Dreamlandu.

W świetle praw Królestwa nie jesteś już członkiem dreamlandzkiej społeczności.
Czy to się da cofnąć? Jak to zrobić?
(—) Ignats ik Ruth
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Wasza Ekscelencjo,

radzę w tej sprawie zwrócić się na Dwór Królewski z prośbą o przywrócenie prawa stałego pobytu. W sprawie pomoże w pierwszej kolejności Jego Ekscelencja Hans wicehrabia von Witt, Marszałek Dworu (hansvwitt[at]gmail.com), który przekaże ją JKM. Sprawa będzie przypuszczam załatwiona w kilka dni :)

Cieszymy się z powrotu już teraz!

(-) Daniło hrabia de la Vega
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
Kontakt:

Dziękuję za pomoc, skorzystam z Pańskich wskazówek. Co do "powrotu" - pewnie będzie taki jak zawsze, to jest będę sobie cicho siedział i czytał, i się przygladał, aż znowu zapomnę się zalogować na głównej i trzeba się będzie starać o prawo pobytu :)
(—) Ignats ik Ruth
Witek Wałachowski
NIM: 829151
Kontakt:

Post autor: Witek Wałachowski »

Kolejna sarmacka dusza zawitała :D
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Wincenty Wałachowski,
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth
Kontakt:

Zawitałam ale po raz wtóry. Z przerwami, czasem całkiem długimi, siedzę tutaj od końca 2010 roku. Co nie co czytam, ostatnio coraz chętniej. Poznania zagranicznych bytów nigdy za wiele ;)
(—) Ignats ik Ruth
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Post autor: Mackenzie »

Witam pana serdecznie. :)
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”