Komuniści vs. augustianie

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Komuniści vs. augustianie

Post autor: Daniel von Witt »

SZTUKA
i w sumie jeszcze STOSUNEK DO KOBIET

Obrazek
<-- Autor: Vladimir Iwanowicz --------------------------------- Autor: Daniło de la Vega --->
<--- Źródło obrazu, 2016 --------------------------------------------------------- Źródło obrazu, 2012 --->
Vladimir Iwanowicz (Komunistyczna Partia Dreamlandu) w sposób poniżający prezentuje kobiety na łamach "Trudu", których rola sprowadzona jest do obiektu seksualnego gorszej kategorii niż mężczyźni. Sztukę tę cechuje wulgarność. Jako Daniło de la Vega (moje dawne personalia, Klub Polityczny św. Augustyna) ponad 10 lat temu stworzyłem obraz, do którego starałem się przyłożyć, pokazując kobiece ciało w sposób subtelny i intrygujący. Obraz został wystawiony na wolnym rynku (aukcja) i sprzedany Krzysztofowi Jazłowieckiemu za 12.000 D.
II tura wyborów Premiera już w dniach 26-28 sierpnia. Wybierz mądrze. Wybierz Klub Polityczny św. Augustyna.
(-) Daniel książę von Witt
Klub Polityczny św. Augustyna
Awatar użytkownika
Nick_Winlove
NIM: 641362
Kontakt:

Re: Komuniści vs. augustianie

Post autor: Nick_Winlove »

Panie von Witt! Trud pokazuje po prostu rzeczywistość. Czy teraz stosunek seksualny wygląda inaczej niż jest to przedstawione? Sądzę, że jest jeszcze trochę osób, które do kobiety mają wielki szacunek i robią to czule, ale większość raczej nie.

Komuniści dociekają prawdy i nie zakłamują przytłaczającej rzeczywistości.

Jeżeli trzeba wybrać mądrze to kogoś kto pokarze wszystko tak jak to wygląda i napełni nas prawdą.

Kontratakuję w imieniu partii

My odsłonimy rzeczywistość: Komunistyczna Partia Dreamlandu
Nick Winlove
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

W mikronacjach kreujemy rzeczywistość i oddajemy to, jak chcielibyśmy, by ona wyglądała. Ja nie chcę poniżać kobiet i nie chcę przekazywać tutaj brutalnych seksistowskich treści. Jeśli komuniści coś z prawdą robią, to pokazują prawdę o sobie. Tak, jak Pan to robi powyższym komentarzem.

Awatar użytkownika
Vladimir von Lichtenstein
NIM:
Kontakt:

Post autor: Vladimir von Lichtenstein »

Populizm... każdy inny komentarz jest zbędny.
Obrazek
(—) Vladimir ik Lihtenštán,
baron Järpen, następca skytyjskiego tronu
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

PROJEKTY USTAWODAWCZE

Obrazek
Podczas 4 ostatnich miesięcy mojej kadencji w fotelu Premiera Prezerwatyw Tradycja Radziecki (Komunistyczna Partia Dreamlandu) złożył w Parlamencie Królewskim 1 projekt ustawodawczy. Dotyczył on zarządzania forum dyskusyjnym, na którym na wiele (rozwiązłość językowa i tematyczna) pozwalają sobie szczególnie komuniści. Wprowadzenie ustawy leżało więc przede wszystkim w interesie komunistów. Przy okazji projektodawca chamsko zaatakował Króla Edwarda II - autora poprzedniego projektu, który regulował te kwestie.

Ja natomiast, reprezentując Rząd Królewski, w którym przewagę stanowią członkowie Klubu Politycznego św. Augustyna złożyłem w tym samym czasie 11 projektów ustaw. Projekty te dotyczyły: uchylenia niektórych ustaw i dekretów, partii politycznych, działania bazy prawnej, zmiany Karty Konstytucyjnej, referendów, świąt państwowych i orderów, Żandarmerii Królewskiej, finansów publicznych, zmiany dekretu o sądownictwie, zmiany dekretu o Parlamencie Królewskim oraz obywatelstwa i stałego pobytu. Większość z nich pomyślnie przeszła przez Parlament Królewski.

Źródło
II tura wyborów Premiera już w dniach 26-28 sierpnia. Wybierz mądrze. Wybierz Klub Polityczny św. Augustyna.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Vladimir Iwanowicz pisze:Populizm... każdy inny komentarz jest zbędny.
Pewnie. Tak najprościej. Ale jeśli się wstydzicie jak pokazujecie kobiety to słusznie. Milczenie będzie najstosowniejsze.

Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Vladimir Iwanowicz pisze:Populizm... każdy inny komentarz jest zbędny.
Czy Komunistyczna Partia Dreamlandu promuje społeczeństwo bezklasowe? Pan poniża płeć piękną swoimi rysunkami i tekstami. Angus Kaufman, kandydat na Premiera, którego już mam na liście swoich trofeów wyborczych, tak podchodzi do kobiet. To uwłacza ich godności. W Królestwie Dreamlandu mało jest kobiet, ale to wcale nie oznacza, byście tak je poniżali.

Awatar użytkownika
Nick_Winlove
NIM: 641362
Kontakt:

Post autor: Nick_Winlove »

Daniel von Witt pisze:W mikronacjach kreujemy rzeczywistość i oddajemy to, jak chcielibyśmy, by ona wyglądała. Ja nie chcę poniżać kobiet i nie chcę przekazywać tutaj brutalnych seksistowskich treści. Jeśli komuniści coś z prawdą robią, to pokazują prawdę o sobie. Tak, jak Pan to robi powyższym komentarzem.
Proszę wybaczyć, ale na jakiej podstawie twierdzi Pan, że mi się to podoba? Wspomniałem, że jest kilka osób, którzy szanują kobiety. Ja też je szanuję.

Podchodzę do sprawy jednak naukowo, aczkolwiek zauważam, że ma pan rację.

Angus Kaufman nie przejawia komunizmu i poglądów lewicy tylko stawia je w złym świetle. Przyznam, że nie podoba mi się zachowanie pana Kaufmana. Nawet jeżeli ma to zaważyć na moim członkostwie w KPD to Pan Kaufman to ewidentne dziecko.

Przyznaje racje Panu von Witt. Tak nie może być. Prawdziwy komunizm to dążenie do równości ludzi, a nie ich poniżania.
Nick Winlove
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

AKTYWNOŚĆ PARLAMENTARNA
Obrazek
I. Komunistyczna Partia Dreamlandu posiada w Parlamencie Królewskim 7 lordów. Klub Polityczny św. Augustyna 6.

II. W kierownictwie Parlamentu Królewskiego utworzonego przez popieranego przez Klub Polityczny św. Augustyna Króla Edwarda II zasiadało dwóch członków Klubu. Komunistyczna Partia Dreamlandu nie ma i nie miała ani jednego przedstawiciela we władzach Parlamentu.

III. Duża liczba lordów Komunistycznej Partii Dreamlandu nie przekłada się na ich pracowitość. Ich wypowiedzi stanowią zaledwie 24% całkowitej aktywności Parlamentu. Członkowie Klubu Politycznego św. Augustyna wiodą prym angażując się w debaty i inne prace parlamentarne. Nasza aktywność w Parlamencie to aż 57% wszystkich wypowiedzi. Nam zależy na zmianach w kraju. Im? Na happeningach i ochronie swoich tyłków (ustawa o forum - jedyny projekt KPD).

Źródło
Awatar użytkownika
Towarzysz_Pulkownik
NIM: 404001
Kontakt:

Post autor: Towarzysz_Pulkownik »

Spoko propaganda, obraz też.
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Daniel von Witt pisze:
Vladimir Iwanowicz pisze:
Populizm... każdy inny komentarz jest zbędny.
Czy Komunistyczna Partia Dreamlandu promuje społeczeństwo bezklasowe? Pan poniża płeć piękną swoimi rysunkami i tekstami. Angus Kaufman, kandydat na Premiera, którego już mam na liście swoich trofeów wyborczych, tak podchodzi do kobiet. To uwłacza ich godności. W Królestwie Dreamlandu mało jest kobiet, ale to wcale nie oznacza, byście tak je poniżali.

Towarzyszu! Oczywiście, KPD dąży do osiągnięcia społeczeństwa bezklasowego, jednak Towarzysz opisuje tutaj wszystko tylko z jednej perspektywy. My, członkowie Komunistycznej Partii Dreamlandu, jak już poniżamy, to poniżamy wszystkich, mężczyzn i kobiety, po równo, demokratycznie i kolektywnie (dowód poniżej, dla jasności: akt męski seksualny, poniżany: również obiekt męski pasywny). Drodzy Wyborcy! Zastanówcie się, czy wolicie wybrać na urząd premiera Daniela von Witta, który obraża tylko komunistów, czy może wolicie mieć za premiera komunistę, który potraktuje Was wszystkich po równo!

Dodatkowo KPD propaguje homoseksualizm! (dowód ten sam, poniżej). I ogólnie deprawację, wykorzystanie i molestowanie nieletnich, ale, Towarzyszu von Witt, nie macie chyba z tym problemu? Wszak wyznajcie wartości katolickie.
DOWÓD
Ostatnio zmieniony 24 sie 2016, 08:29 przez Vladimir von Lichtenstein, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yaqu13
NIM: 723255
Kontakt:

Post autor: Yaqu13 »

Czy pokazywanie scen niecenzuralnych na forum nie jest przypadkiem zakazane?! Domagam się kary dla Pana Vladimira Iwanowicza za obrazek z penisem! Ja tu jem śniadanie i usiłuję czytać posty!
(-) Michał wicehrabia Yaqu
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Michal Yaqu pisze:Czy pokazywanie scen niecenzuralnych na forum nie jest przypadkiem zakazane?! Domagam się kary dla Pana Vladimira Iwanowicza za obrazek z penisem! Ja tu jem śniadanie i usiłuję czytać posty!
Proszę bardzo - ocenzurowano. Nie wyobrażam sobie, jak Towarzysz oddaje mocz, skoro brzydzą Was penisy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yaqu13
Kontakt:

Michal Yaqu pisze:Czy pokazywanie scen niecenzuralnych na forum nie jest przypadkiem zakazane?! Domagam się kary dla Pana Vladimira Iwanowicza za obrazek z penisem! Ja tu jem śniadanie i usiłuję czytać posty!
Proszę bardzo - ocenzurowano. Nie wyobrażam sobie, jak Towarzysz oddaje mocz, skoro brzydzą Was penisy.
Brzydzą mnie homoseksualiści i inne wynaturzenia, które należy leczyć a nie promować i rozpowszechniać. Nie wiem czy Pan zauważył ale na tym forum przebywają dzieci, które nie powinny oglądać takich scen nawet wg. międzynarodowego prawa, kłania się tu "etykietka 18+". A skąd wiem, że są tu dzieci? Wystarczy spojrzeć na poziom dyskusji z ostatnich dni.
Awatar użytkownika
NIM:
Kontakt:

Michal Yaqu pisze:
Brzydzą mnie homoseksualiści i inne wynaturzenia, które należy leczyć a nie promować i rozpowszechniać. [...]
To ciekawe. Jaką terapię zaproponowałby Towarzysz mojej osobie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Vladimir Iwanowicz pisze:Towarzyszu! Oczywiście, KPD dąży do osiągnięcia społeczeństwa bezklasowego, jednak Towarzysz opisuje tutaj wszystko tylko z jednej perspektywy. My, członkowie Komunistycznej Partii Dreamlandu, jak już poniżamy, to poniżamy wszystkich, mężczyzn i kobiety, po równo, demokratycznie i kolektywnie (dowód poniżej, dla jasności: akt męski seksualny, poniżany: również obiekt męski pasywny). Drodzy Wyborcy! Zastanówcie się, czy wolicie wybrać na urząd premiera Daniela von Witta, który obraża tylko komunistów, czy może wolicie mieć za premiera komunistę, który potraktuje Was wszystkich po równo!

Dodatkowo KPD propaguje homoseksualizm! (dowód ten sam, poniżej). I ogólnie deprawację, wykorzystanie i molestowanie nieletnich, ale, Towarzyszu von Witt, nie macie chyba z tym problemu? Wszak wyznajcie wartości katolickie.
Zapomniał Pan jeszcze o tym, że pochwalacie zabijanie dzieci.

Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Dobrze, że świadomie zrezygnowałem z udziału w dyskusji w tym wątku.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Awatar użytkownika
Yaqu13
Kontakt:

Vladimir Iwanowicz pisze:...
To ciekawe. Jaką terapię zaproponowałby Towarzysz mojej osobie?
Miałem na myśli "dżentelmenów" z Pana obrazka, ale skoro uważa Pan że potrzebuje terapii to jak najszybciej postaram się znaleźć odpowiednią placówkę w Królestwie. Obawiam się jednak, że takiego ośrodka nie posiadamy i na chwilę obecną radzę domowe sposoby na "wyciszenie" takie jak rumianek.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

STOSUNEK DO PRZECIWNIKÓW POLITYCZNYCH

Obrazek Obrazek
<-- Prezerwatyw Tradycja Radziecki --- i jego autorytet: Stalin -->
Prezerwatyw Tradycja Radziecki (Komunistyczna Partia Dreamlandu) nie wyobraża sobie współistnienia z przeciwnikami politycznymi. W rozmowie z Angusem Kaufmanem (również Komunistyczna Partia Dreamlandu) napisał:
Prezerwatyw Tradycja Radziecki pisze:
Jeżeli Sennykur jest Hitlerkiem, to ja jestem Stalinkiem tego równania. I tak jak on za odchyły od przyjętej przez niego normy płciowej chce zrywać wspólną przestrzeń dyskusji i twierdzić, że nie będzie dyskutować z "mężczyzną podającym się za kobietę" (mniejsza, że nie ma to nic wspólnego z prawdą), to tak ja za tego typu odchyły od przyjętej przeze mnie normy intelektualnej chcę zafundować mu iniekcję dawki ołowiu w potylicę i wygodną miejscówkę w zbiorowym rowie w katyńskim lasku. Na tej zasadzie, dla której on odmawia podstawowych praw do tożsamości tow. Polynie, ja odmawiam mu prawa do funkcjonowania wśród istot cywilizowanych. Nie jestem tu gospodarzem, więc warunkowo jego istnienie będę musiał znosić i nawet podejmować dyskusję, natomiast nie ulega wątpliwości, że tam gdzie ja stanowiłbym czynnik decydujący, tam takowe intelektualne kułactwo nie miałoby racji bytu.
Wypowiedź powyższa padła na takie słowa Angusa Kaufmana na temat Gastona de Senancoura (Klub Polityczny św. Augustyna):
Angus Kaufman pisze:
W dwóch-trzech prostych postach Senankur wykazał, że wandejski prawoczłowieczyzm to po prostu inna forma kazań księdza Międlara (z odwrotnym wektorem), który kroi wyłącznie pod siebie, a resztę spuszcza w klopie. Mnie luzytańczyk nie rozczarował. Hitlerek jest spójny i dąży do ostatecznego rozwiązania.
Słowa kluczowe: Hitler, Stalin, Katyń, zbrodnia, eliminacja, przeciwnicy do zbiorowej mogiły, kula w łeb...

Co znamienne, Prezerwatyw Tradycja Radziecki napisał, że nie jest jeszcze gospodarzem i swoich przeciwników politycznych musi tolerować. Dziś chce zostać Premierem. Co zrobi z przeciwnikami politycznymi, gdy dojdzie do władzy?

Na koniec warto powiedzieć, że w POLSKIEJ społeczności mikronacyjnej funkcjonuje osoba, która chciałaby korzystać z realnych metod stalinowskich w walce z swoimi przeciwnikami. W propagandzie KPD cały czas pojawia się Stalin (PTR), bolszewizm, faszyzm, komunizm, a na łamach "Trudu" ostatnio nawet Hitler. Wszyscy jednak wiemy doskonale, że zarówno faszyzm jak i stalinizm/komunizm są sobie bardzo bliskie: oba to socjalizmy, oba to totalitaryzmy.
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

STOSUNEK DO IMYDŻU
Obrazek Obrazek
<-- doktor Witt --- i jego autorytet: model fryzur -->
Daniel von Witt (Klub Polityczny Augustyna) nie wyobraża sobie istnienia bez zespołu stylistów. Jednocześnie nie ma pojęcia o prawidłowym ułożeniu choćby tej kępki którą posiada.

Słowa kluczowe: balejaż, trymer, guma do włosów, księcioseksualizm...

Co znamienne, w propagandzie KPA cały czas pojawiają się Włosy (Witt). Co zrobi z osobami łysymi kiedy dojdzie do władzy?

II tura wyborów Premiera już w dniach 26-28 sierpnia. Wybierz mądrze. Wybierz L'Oreal. Jesteś tego warty.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”