STOSUNEK DO PRZECIWNIKÓW POLITYCZNYCH

<--
Prezerwatyw Tradycja Radziecki --- i jego autorytet:
Stalin -->
Prezerwatyw Tradycja Radziecki (
Komunistyczna Partia Dreamlandu) nie wyobraża sobie współistnienia z przeciwnikami politycznymi. W rozmowie z Angusem Kaufmanem (również
Komunistyczna Partia Dreamlandu)
napisał:
Prezerwatyw Tradycja Radziecki pisze:Jeżeli Sennykur jest Hitlerkiem, to ja jestem Stalinkiem tego równania. I tak jak on za odchyły od przyjętej przez niego normy płciowej chce zrywać wspólną przestrzeń dyskusji i twierdzić, że nie będzie dyskutować z "mężczyzną podającym się za kobietę" (mniejsza, że nie ma to nic wspólnego z prawdą), to tak ja za tego typu odchyły od przyjętej przeze mnie normy intelektualnej chcę zafundować mu iniekcję dawki ołowiu w potylicę i wygodną miejscówkę w zbiorowym rowie w katyńskim lasku. Na tej zasadzie, dla której on odmawia podstawowych praw do tożsamości tow. Polynie, ja odmawiam mu prawa do funkcjonowania wśród istot cywilizowanych. Nie jestem tu gospodarzem, więc warunkowo jego istnienie będę musiał znosić i nawet podejmować dyskusję, natomiast nie ulega wątpliwości, że tam gdzie ja stanowiłbym czynnik decydujący, tam takowe intelektualne kułactwo nie miałoby racji bytu.
Wypowiedź powyższa padła na
takie słowa Angusa Kaufmana na temat Gastona de Senancoura (
Klub Polityczny św. Augustyna):
Angus Kaufman pisze:W dwóch-trzech prostych postach Senankur wykazał, że wandejski prawoczłowieczyzm to po prostu inna forma kazań księdza Międlara (z odwrotnym wektorem), który kroi wyłącznie pod siebie, a resztę spuszcza w klopie. Mnie luzytańczyk nie rozczarował. Hitlerek jest spójny i dąży do ostatecznego rozwiązania.
Słowa kluczowe: Hitler, Stalin, Katyń, zbrodnia, eliminacja, przeciwnicy do zbiorowej mogiły, kula w łeb...
Co znamienne, Prezerwatyw Tradycja Radziecki napisał, że nie jest jeszcze gospodarzem i swoich przeciwników politycznych musi tolerować. Dziś chce zostać Premierem. Co zrobi z przeciwnikami politycznymi, gdy dojdzie do władzy?
Na koniec warto powiedzieć, że w POLSKIEJ społeczności mikronacyjnej funkcjonuje osoba, która chciałaby korzystać z realnych metod stalinowskich w walce z swoimi przeciwnikami. W propagandzie KPD cały czas pojawia się Stalin (PTR), bolszewizm, faszyzm, komunizm, a na łamach "Trudu" ostatnio nawet Hitler. Wszyscy jednak wiemy doskonale, że zarówno faszyzm jak i stalinizm/komunizm są sobie bardzo bliskie: oba to socjalizmy, oba to totalitaryzmy.
II tura wyborów Premiera już w dniach 26-28 sierpnia. Wybierz mądrze. Wybierz Klub Polityczny św. Augustyna.
(-) Daniel książę von Witt
Klub Polityczny św. Augustyna