Nowi obywatele

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Michał
NIM: 968416
Kontakt:

Nowi obywatele

Post autor: Michał »

Witam
Nie chciałbym ingerować w prace namiestników prowincji KD, ale mam pewien pomysł.
Większość z nas(w tym ja) miało taki okres, że tak angażowało się w prace w KD, że zaniedbywało życie realne i skutki był tego opłakane. Dlatego proponowałbym namiestnikom, żeby każdemu nowemu mieszkańcowi ich prowincji mówili, żeby nie zaniedbywać życia realnego ponieważ potem to może się przełożyc na prace w KD.

Pozdrawiam
Michał von Nadolanczyk
Marszałek Książęcy
Cezary_von_dot
Numer GG: 34645161
NIM: 758556
Kontakt:

Re: Nowi obywatele

Post autor: Cezary_von_dot »

Przestroga nie byłaby zła. Sądzę jednak, że to na nic się zda. Nasz Namiestnik też mnie upominał, a i tak robiłem swoje :)
Cezary von Dott
burmistrz Letrib
dyrektor Biblioteki im. Św. Róży
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Post autor: Hans von Witt »

Dziekuje, polecam się na przyszłość 8-)
Robert I, RS.
król-senior
Numer GG: 3258225
NIM: 833216
Herb: r02
Kontakt:

Post autor: Robert I, RS. »

Czasem faktycznie lepiej sprawę stawiać jasno, żeby nie wyglądało to tak, jakby ktoś chciał kogoś tutaj zatrzymać bez względu na wszystko. Trzeba być człowiekiem :)
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
Awatar użytkownika
Guedes de Lima
Numer GG: 6400192
NIM: 123456
Kontakt:

Post autor: Guedes de Lima »

Podobnie jak JKM Robert I uważam, że nie wolno nikogo trzymać siłą. My wyznajemy zasadę, by wpajać mieszkańcom, którzy wahają się nad pozostaniem by ograniczali swoją aktywność do minimum, bo "z niewolnika nie ma pracownika". Najczęściej osoby tymczasowo ograniczają aktywność na okres tygodnia, może dwóch, a potem znów wracają i nie komentują na siłę codziennie lecz piszą sensownie ale raz na 2-3 dni. :)
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Edek
Numer GG: 5885354
NIM: 775682
Kontakt:

Post autor: Edek »

Pamiętam po sobie.. na początku się przyjechałem do Królestwa po to tylko by na pół roku prawie zniknąć. Potem powrót i tygodniowa przerwa.. aż w końcu się dostroiłem i zostałem:)
(-) hr. Etherard de Godwin
Robert I, RS.
król-senior
Numer GG: 3258225
NIM: 833216
Herb: r02
Kontakt:

Post autor: Robert I, RS. »

Każdy z nas miał pewnie takie epizody w przeszłości. Jeden większy, drugi mniejszy, ale zawsze. Ja tez miałem kilkutygodniową przerwę na początku... :) A teraz proszę.
(-) Robert I, RS.
dr net. nauk prawnych
Bartosz Lenczowski
Numer GG: 2489317
NIM:
Kontakt:

Post autor: Bartosz Lenczowski »

Wszyscy wiedzą, że mikronacje tak jak jakiekolwiek inne gry czy zainteresowania mogą dosyć szybko wciągnąć i w pewien sposób uzależniać. Nie widzę jednak powodu jakiegoś tam informowania o możliwych "skutkach pobocznych". Kaźdy ma swój umysł i inne realne obowiązki, więc chyba jest w stanie ograniczyć i zrozumieć różnicę między symulacją źycia, a realizmem.

Każdy odchodzi, znów wraca do KD lub najzwyklej nie pojawia się spowrotem. Wielu z nas to przeżyło, mam nadzieję, że wielu ciagle takich będzie.
(-) Bartosz Lenczowski

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”