Witam
-
Patryk de la Questrion
- NIM: 967330
- Kontakt:
Witam
Chciałbym powitać wszystkich: zwę się Patryk de la Questrion - jestem nowym obywatelem Dreamlandu.
Jest mi niezmiernie miło, iż mogłem do Was się przyłączyć (pozdrawiam Aldariona van der Pharazon, który mnie do tego zachęcił) i liczę, że będzie żyło mi się tutaj dobrze.
Z moich umiejętności wymienić mogę:
- 8 lat doświadczenia w Pascalu, ~3 w PHP, ~dwóch w C++ oraz HTML/CSS.
- modelowanie trójwymiarowe w 3D Studio Maxie
- znam również język angielski i grywam nieco na gitarze akustycznej
Jako, iż to jest moja pierwsza przygoda z serwisami typu Dreamland, nie wiem jeszcze, co chciałbym/mógłbym wykonywać i liczyłbym na jakąś drobną pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam!
Jest mi niezmiernie miło, iż mogłem do Was się przyłączyć (pozdrawiam Aldariona van der Pharazon, który mnie do tego zachęcił) i liczę, że będzie żyło mi się tutaj dobrze.
Z moich umiejętności wymienić mogę:
- 8 lat doświadczenia w Pascalu, ~3 w PHP, ~dwóch w C++ oraz HTML/CSS.
- modelowanie trójwymiarowe w 3D Studio Maxie
- znam również język angielski i grywam nieco na gitarze akustycznej
Jako, iż to jest moja pierwsza przygoda z serwisami typu Dreamland, nie wiem jeszcze, co chciałbym/mógłbym wykonywać i liczyłbym na jakąś drobną pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam!
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
Re: Witam
Witamy serdecznie w Królestwie! :)
Jako iż zarejestrował się Pan w Unii Saudadzkiej zachęcam do przeglądnięcia portalu internetowego swojej prowincji: http://unia.dreamland.net.pl
Na początek warto wybrać dokładne miejsce zamieszkania (tj. miasto/osada) i znaleźć pracę - w obu przypadkach mogę pomóc i wskazać podstawowe czynności, które powinien wykonać młody mieszkaniec ;)
Czy korzysta Pan z komunikatora Gadu-Gadu? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu: 44811514
Jako iż zarejestrował się Pan w Unii Saudadzkiej zachęcam do przeglądnięcia portalu internetowego swojej prowincji: http://unia.dreamland.net.pl
Na początek warto wybrać dokładne miejsce zamieszkania (tj. miasto/osada) i znaleźć pracę - w obu przypadkach mogę pomóc i wskazać podstawowe czynności, które powinien wykonać młody mieszkaniec ;)
Czy korzysta Pan z komunikatora Gadu-Gadu? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu: 44811514
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
- Aldarion van der Pharazon
- Numer GG: 47950194
- NIM: 179798
- Kontakt:
Witam Cię,
jest mi niezmiernie miło że dałeś się namówić i postanowiłeś do nas dołączyć, mam nadzieję że Ci się spodoba w Królestwie Dreamlandu :)
Pozdrawiam
Aldarion
jest mi niezmiernie miło że dałeś się namówić i postanowiłeś do nas dołączyć, mam nadzieję że Ci się spodoba w Królestwie Dreamlandu :)
Pozdrawiam
Aldarion
Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny ~ Albert Einstein
Si vis pacem, para bellum - "Jeśli chcesz pokoju, gotuj się do wojny" ~ Wegecjusz
Si vis pacem, para bellum - "Jeśli chcesz pokoju, gotuj się do wojny" ~ Wegecjusz
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Miałem okazję mailowo również przywitać się z naszym młodym mieszkańcem. Powitam i tutaj. Cieszę się, że wybrał Pan Zjednoczone Księstwo, do którego serwisu został Pan już odesłany przez JE sir Asketila, naszego Ministra. JE Aldarion zaś z pewnością co nieco szepnął Panu o nas w ogólności, dlatego na początek także proponuję zapoznać się z zawartością działu Wiadomości wstępne na forum Zjednoczonego Księstwa, w którym Pan zamieszkał. To taka pigułka wiedzy. Ponadto, ktoś wspomniał wyżej o możliwości zamieszkania. W Palatynacie Furlandii może Pan w jednym z jego miast otrzymać działkę mieszkalną za darmo, zatem jest z czego wybierać. Czytanie forum Królestwa to można rzec, że dla kogoś, kto chce się włączyć w nasze życie - rzecz to obowiązkowa :)
W sprawie pracy - może Pan ją znaleźć choćby spoglądając na mój podpis :) Komes Luindoru to stanowisko zarządcy palatynatu właśnie, których w Naszej prowincji jest dwójka - Furlandia i Luindor. ten drugi potrzebuje zarządcy i jeśli będzie Pan chociażby tym stanowiskiem zainteresowany proszę także o kontakt dowolnym kanałem. Mogę również przy okazji przybliżyć inne miejsca pracy.
Pozdrawiam,
(-) Daniło hrabia de la Vega
Książę Zjednoczonego Księstwa
W sprawie pracy - może Pan ją znaleźć choćby spoglądając na mój podpis :) Komes Luindoru to stanowisko zarządcy palatynatu właśnie, których w Naszej prowincji jest dwójka - Furlandia i Luindor. ten drugi potrzebuje zarządcy i jeśli będzie Pan chociażby tym stanowiskiem zainteresowany proszę także o kontakt dowolnym kanałem. Mogę również przy okazji przybliżyć inne miejsca pracy.
Pozdrawiam,
- Siergiusz Asketil
- Numer GG: 44811514
- NIM: 786851
- Herb: s06
- Kontakt:
A w luindorskim Alizonie nowi mieszkańcy mogą się ubiegać o w połowie własne góry :P W tym wypadku furlandzkie miasta są małą konkurencją ;)W Palatynacie Furlandii może Pan w jednym z jego miast otrzymać działkę mieszkalną za darmo, zatem jest z czego wybierać.
Tak jednak apel o aktywność popieram - ona zawsze jest mile widziana o czym i wspomniałem drogą prywatną :)
(—) Siergiusz markiz Asketil
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Szkoda że nie dyskutuje teraz z nami sir Otton, Komes Furlandii, na pewno zareklamowałby dostatecznie miasta ziemi furlandzkiej. Pokusić się można i o góry i o domek w mieście :D Widzi Pan, że opcji jest kilka z pewnością, a sir Siergiusz jako Margrabia Marchii Alizon (jest to lenno w naszej prowincji) reklamuje swoje rejony ostatnio bardzo żwawo, podobnie i drugi lennik (Ermena).
-
Patryk de la Questrion
- Kontakt:
Serdecznie dziękuję za informację o tej pracy, Wasza Ekscelencjo Danile de la Vega - pomyślę nad tym :)
-
Patryk de la Questrion
- Kontakt:
Wiem, że długo u Was nie zagościłem, lecz po prostu czuję, że jednak mikronacje (mam nadzieję, że nie pomyliłem się w nazwie) nie są czymś dla mnie, stąd rezygnuję ;c
Ogólnie to wszystko macie tutaj fajnie zorganizowane itd., ludzie też są "spoko" (że się tak kolokwialnie wyrażę), lecz jednak nie jest to w moim klimacie/guście - wybaczcie ;<
Może jeszcze kiedyś spróbuję ponownie...
Powodzenia i miłej "gry" (mam nadzieję, że nie "zjecie" mnie za to określenie, lecz nic adekwatniejszego nie wpadło mi do głowy).
Ogólnie to wszystko macie tutaj fajnie zorganizowane itd., ludzie też są "spoko" (że się tak kolokwialnie wyrażę), lecz jednak nie jest to w moim klimacie/guście - wybaczcie ;<
Może jeszcze kiedyś spróbuję ponownie...
Powodzenia i miłej "gry" (mam nadzieję, że nie "zjecie" mnie za to określenie, lecz nic adekwatniejszego nie wpadło mi do głowy).
- Daniel von Witt
- Kontakt: