Siła— męskość — młodość — ból — determinacja — dyscyplina — krew na śniegu.
Czas na Trzecią Drogę. Szczegóły niebawem.

Czwartą, jeżeli już. Trzecią Drogę opracowano w roku 2012.Czas na Trzecią Drogę. Szczegóły niebawem.
Oskar ben Grozny pisze:Ciekawe. Mamy nadzieję, że mimo pańskich zamiarów partia KPA będzie nadal lepsza, chodź nie staram się demotywować pana.
Jaki znowu real? Ja tu o Zjednoczonej Dżamahiriji Narodów mówiłem.Gaston de Senancour pisze:Choćby nawet i Piątą. Real nie stanowi tu punktu odniesienia.
To było niemerytoryczne.Maciej Kamiński pisze:Jaki znowu real? Ja tu o Zjednoczonej Dżamahiriji Narodów mówiłem.
A ten słowiański kołowrotek to chyba jakieś naziolstwo już, c'nie?Gaston de Senancour pisze:
W klasycznym układzie Pan Gaston na pewno nie jest w centrum, a bardziej na prawo niż jest KPA dzisiaj. Jednak, jak zapowiedział, "trzecia droga" nie ma punktu odniesienia do istniejącego frontu: prawica-lewica. Nie wydaje mi się więc, by umiejscawiała się pomiędzy KPA a KPD liniowo. Raczej ustawi się na flankach i będzie chcieć obejść obydwa ugrupowania :)DjkCezarowcy pisze:Trzecia droga to system pomiędzy kapitalizmem a socjalizmem biorąca z nich najlepsze rzeczy a odzrzucająca najgorsze no czyli partia centrowa .Mam tylko nadzieję że nie bedą chcieli całkowicie odrzuć wartości i tradycje Dremlandu .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość