Elo
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Elo
Nazywam się Aluś i przyjechałem z Ciprofloksji przez Wiedeń z przesiadką w G-W-S, bo nie macie bezpośrednich połączeń z Ciprofloksją. Ogólnie wpadłem trochę potrollować, bo mi się nudzi dzisiaj wieczorem. Liczę też na to, że będę mógł osobiście dra Witta opie... tzn. dobitnie skrytykować za lekkomyślne nanoszenie miast Ciprofloksji na mapę.
W świecie realnym lubię dobrze zjeść, szybko jeździć samochodem i karmić łabędzie w stawie.
W świecie realnym lubię dobrze zjeść, szybko jeździć samochodem i karmić łabędzie w stawie.
(-) Alexander, r.s.
- Oskar ben Grozny Witt
- Numer GG: 42085982
- NIM: 423923
- Herb: o03
- Kontakt:
Re: Elo
Witam nowego przybysza. Zamierza pan tutaj zostać na dłużej czy tylko potrollować i opuścić nasze królestwo?
(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Alus pisze:Ogólnie wpadłem trochę potrollować, bo mi się nudzi dzisiaj wieczorem. Liczę też na to, że będę mógł osobiście dra Witta opie... tzn. dobitnie skrytykować za lekkomyślne nanoszenie miast Ciprofloksji na mapę.
Witam w Królestwie i zapraszam do udziału w dyskusjach w dowolnej konwencji. Dobry trolling nie jest zły.
- E II
Edward J. Ebruz, r.s.
- Aleksander
- Kontakt:
To miłe, ale czemu jeszcze nikt mnie nie zaprosił do zamieszkania w jakiejś pipidówie pisząc, że to najlepsze miasto w całym Królestwie?
(-) Alexander, r.s.
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
- Oskar ben Grozny Witt
- Numer GG: 42085982
- NIM: 423923
- Herb: o03
- Kontakt:
My zapraszamy do zamieszkania w naszym klasztorze w Bractwie Wielkiej Małpy: http://dreamland.net.pl/forum/viewforum.php?f=511
Zapraszamy do wstąpienia w nasze kręgi gdzie będzie mógł pan trollować do woli. Nasze Bractwo polega na tym, że wierzymy w wielką małpę, która stworzyła cały świat i internet z wielkiego banana. Tu można zgłosić chęć wstąpienia: http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic ... 511&t=6480
Zapraszamy do wstąpienia w nasze kręgi gdzie będzie mógł pan trollować do woli. Nasze Bractwo polega na tym, że wierzymy w wielką małpę, która stworzyła cały świat i internet z wielkiego banana. Tu można zgłosić chęć wstąpienia: http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic ... 511&t=6480
(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
- Aleksander
- Kontakt:
Ale ja już mieszkam w Domenie...Martin Schlesinger pisze:Domena przyjmie każdą ilość.
Może Wielka Małpa to dreamlandzka emanancja Durnia? Bo jeżeli nie, to nie mogę wierzyć w wielką małpę, bo byłaby to wiara, a wierzenie w cokolwiek to czyn Durniowi niemiły i skutkujący odrodzeniem się jako kommorient.Oskar ben Grozny pisze:My zapraszamy do zamieszkania w naszym klasztorze w Bractwie Wielkiej Małpy: http://dreamland.net.pl/forum/viewforum.php?f=511
(-) Alexander, r.s.
- Hadi Hoza Mahmudigos
- NIM:
- Kontakt:
- Hewret Monderski
- NIM:
- Kontakt:
Alus? Ałus?
Ałustria?
Ratuj się kto może!
Ałustria?
Ratuj się kto może!

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
- Aleksander
- Kontakt:
A siema Haduś. Wpadłbym do was na drinka i schabowe, ale ponoć znowu jest między naszymi państwami jakaś wojna, więc chyba mnie nie wypada.Hadi Hoza Mahmudigos pisze:Kopę lat, dostojna Aspazjo :).
(-) Alexander, r.s.
- Hadi Hoza Mahmudigos
- NIM:
- Kontakt:
Na chwilę obecną granica między byłymi Austro-Węgrami a Tauchirą jest zamknięta, więc rzeczywiście – ciężko będzie Dostojnej wpaść na drinka i schabowe.

Χ.Χ.Μ., Αρ. να Σ.Δ.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
No siema.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Aleksander
- Kontakt:
Nie no, ja mówiłem o granicy ciprofloksjańsko-surmeńskiej. Coś ostatnio się chłopaki żalili, że te wystrzały i huki im biznes aborcyjny psują.Hadi Hoza Mahmudigos pisze:Na chwilę obecną granica między byłymi Austro-Węgrami a Tauchirą jest zamknięta, więc rzeczywiście – ciężko będzie Dostojnej wpaść na drinka i schabowe.
(-) Alexander, r.s.
- Hadi Hoza Mahmudigos
- NIM:
- Kontakt:
Raczej mówili o sytuacji sprzed 10 października 2015 roku, gdyż do tego czasu można było jeszcze mówić o granicy ciprofloksjańsko-surmeńskiej :).

Χ.Χ.Μ., Αρ. να Σ.Δ.
- Aleksander
- Kontakt:
Muszę pomówić z prof. Nanim, może w końcu zgodzi się chociaż haloperidol wam wysyłać w darach.
(-) Alexander, r.s.
- Hadi Hoza Mahmudigos
- NIM:
- Kontakt:
- Gaston de Senancour
- Numer GG: 59036457
- NIM: 312584
- Kontakt:
Alus pisze:Muszę pomówić z prof. Nanim, może w końcu zgodzi się chociaż haloperidol wam wysyłać w darach.
Teraz już poznaję. To Pan jest autorem tych nasycyonych żargonem medyczno-farmaceutucznym artykułów z "Tronu Narodu".
[x] Gaston de Senancour / Lider Frakcji Radykalnej
- Aleksander
- Kontakt:
Dziękuję, chociaż miałem z tego ledwo 3,5 w drugim terminie.Hadi Hoza Mahmudigos pisze:Gratuluję doskonałej znajomości podstaw psychofarmakologii.
Gaston de Senancour pisze:Alus pisze:Muszę pomówić z prof. Nanim, może w końcu zgodzi się chociaż haloperidol wam wysyłać w darach.Teraz już poznaję. To Pan jest autorem tych nasycyonych żargonem medyczno-farmaceutucznym artykułów z "Tronu Narodu".
Też.
(-) Alexander, r.s.