Nazwisko Tomasza Gabisia pojawiło się w wywiadzie z JKM Edwardem II. W przedostatnim numerze "Nowej Konfederacji" znalazłem ciekawą rozmowę ze wspomnianym publicystą.
Jakieś refleksje?
PTR pisze:Ostatnio nie, ale swego czasu, gdy człowiek miał więcej czasu, serca i zacięcia do samodzielnego lurkowania takich rzeczy... tow. Alojzy Pupka powierzył mi kiedy książkę Gabisia nt. imperium europænum i innych bzdurach. Zabawne, że sam Gabiś, czując śmieszność, postanowił wszystko wrzucić w nawias, zrobić z siebie błazna cesarskiego, aby na każdy zarzut móc powiedzieć "przecież to tylko żarty, heheszki". Nad tego typu obroną można tylko wzruszyć ramionami.
Angus Kaufman pisze:Tak na marginesie — czytał już ktoś autobiografię naszego dzielnego Jarosława?
Chamberlain pisze:Zgadza się: manarchizm. To nie błąd. Chodzi o połączenie monarchizmu i twórczego anarchizmu.
Nazwisko Tomasza Gabisia pojawiło się w wywiadzie z JKM Edwardem II. W przedostatnim numerze "Nowej Konfederacji" znalazłem ciekawą rozmowę ze wspomnianym publicystą.
Jakieś refleksje?
Chyba pod względem zachorowań na nowotwory.Europa Środkowo-Wschodnia, z małymi wyjątkami, jest na podobnym poziomie rozwoju -
O czym dokładnie?Ivo pisze:Kiedyś dawno temu pisał o tym Perun.
O manarchizmie. Dawno temu w kontekście chyba jeszcze nawet I Unii Wandystan - Sarmacja. Poszukam jakiegoś linkacza.Gaston de Senancour pisze: O czym dokładnie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość