Salve dominarum et iudices
A tak po Polsku to witam, mam na imię Marcin. Interesuję się starożytną i średniowieczną taktyką oraz strategią wojskową. Uwielbiam również historię, a przede wszystkim, starożytny Rzym ;) Mam nadzieję zabawić u was na dłużej i dobrze się przy tym bawić :D
Lorem ipsum dolor sit
- Martius Magnus Memmius
- Numer GG: 37310650
- NIM: 789355
- Kontakt:
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Re: Lorem ipsum dolor sit
Witam w Królestwie i również mam nadzieję, że zabawi Pan dłużej.
W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań, gdyby szukał Pan pracy itd. proszę pisać na mój numer GG podany w profilu :)
W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań, gdyby szukał Pan pracy itd. proszę pisać na mój numer GG podany w profilu :)
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Witam serdecznie,
Cieszę się, że tuż po rejestracji na stronie głównej dokonał Pan pierwszego kroku i zaprezentował się krótko szerszej publiczności :) - jak widać pierwszy krok nie jest trudny :)
W jaki sposób dowiedział się Pan o Królestwie ?
(-) Marcin Mikołaj, R.
Cieszę się, że tuż po rejestracji na stronie głównej dokonał Pan pierwszego kroku i zaprezentował się krótko szerszej publiczności :) - jak widać pierwszy krok nie jest trudny :)
W jaki sposób dowiedział się Pan o Królestwie ?
(-) Marcin Mikołaj, R.
- Martius Magnus Memmius
- Numer GG: 37310650
- NIM: 789355
- Kontakt:
Pewnego dnia przeglądałem sobie wyszukiwarkę i spotkałem stronę Państwa Ciprofloksjańskie. Pomyślałem, fajna sprawa. Niestety kraj ten nie przypadł mi do gustu i rozpocząłem poszukiwania nad jakąś inną mikronacją. W taki właśnie sposób znalazłem waszą społeczność ;) No i cóż, spodobało mi się również to, że władca tegoż państwa jest moim imiennikiem :D
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Wybór mikronacji jest najlepszy oczywiście :)
Zachęcam do wypowiadania się w wątkach dostępnych dla obywateli, przeglądnięcia stron internetowych Królestwa - znajdzie Pan tam wszelkie informacje przydatne w wirtualnym życiu - a przede wszystkim stawiania pytań mieszkańcom Królestwa, którzy zawsze odpowiadają (tutaj na forum, czy też w czasie rzeczywistym poprzez IRC kanał #5prowincji).
(-) Marcin Mikołaj, R.
Zachęcam do wypowiadania się w wątkach dostępnych dla obywateli, przeglądnięcia stron internetowych Królestwa - znajdzie Pan tam wszelkie informacje przydatne w wirtualnym życiu - a przede wszystkim stawiania pytań mieszkańcom Królestwa, którzy zawsze odpowiadają (tutaj na forum, czy też w czasie rzeczywistym poprzez IRC kanał #5prowincji).
(-) Marcin Mikołaj, R.
- Mackenzie
- NIM: 645257
- Kontakt:
Witam serdecznie w Dreamlandzie :)
/-/ Mackenzie wicehrabina Gordon-Allen
/-/ Mackenzie wicehrabina Gordon-Allen