Nowe siły !!!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
PoLLack44
Numer GG: 5306292
NIM:
Kontakt:

Nowe siły !!!

Post autor: PoLLack44 »

Witam serdecznie nazywam się Mateusz von Pollack i chciał bym szczerze powitać wszystkich obywateli. Na wstępnie chciałbym powiedzieć parę słów o sobie. Mimo ze jestem tutaj nowy mam ambitne plany do przyczyniania się dalszemu rozwojowi państwa. Prawdopodobnie początki polegać będą na obserwowaniu.

Ja sam interesuje się różnymi dziedzinami. W śród nich są zainteresowania lotnictwem i wojskowością, historią ale w głównej mierze polityką.

Posiadam wszelkie umiejętności techniczne co całkowicie odwzorowuje moje wykształcenie inżynierskie na kierunku elektronika i telekomunikacja. Również z tego powodu wszelkie nowości nie są mi obce i mam naturalną chęć rozwijania się.

Wszystkich zapraszam do zawierania znajomości i ewentualnych wspólnych działań w wielu dziedzinach polecam swoją osobę.

Dziękuje za uwagę :)
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Re: Nowe siły !!!

Post autor: Otton van der Berg »

Witamy serdecznie w KD :D
Napewno ten szeroki wachlarz zainteresowań będzie w pełni wykorzystany nie tylko w tych wyżej wspomnianych dziedzinach. Zapraszam do odwiedzenia Furlandii i serdecznie witam w Dreamlandzie.
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
PoLLack44
Numer GG: 5306292
NIM:
Kontakt:

Re: Nowe siły !!!

Post autor: PoLLack44 »

Również witam i dziękuje ze odpowiedz mam nadzieje na wspólną współprace. Aktualnie przebywam w Surmali :D Lecz jeśli tylko pojawią się jakieś ciekawe propozycje i inicjatywy to chętnie odwiedzę i inne księstwa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”