Witam :)

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Paulus von Meyrhofen
NIM: 561828
Kontakt:

Witam :)

Post autor: Paulus von Meyrhofen »

Witam wszystkich Państwa serdecznie!

Jestem niezmiernie szczęśliwy, że mogłem zostać obywatelem kraju tak zacnego jak Dreamland. Jako swoja krainę macierzystą wybrałem Webland, i mam nadzieję na rozpoczęcie kariery politycznej (być może w Partii Konserwatywnej).

Na razie powoli oswajam się z nowym otoczeniem, ale mam nadzieję, że już niedługo wszystko będzie dla mnie jasne i będę mógł z właściwą sobie energią i pomysłowością ruszyć do pracy.

Dziękuję i pozdrawiam
Paulus von Meyrhofen
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Witam :)

Post autor: Siergiusz Asketil »

Cieszę się, że dołączył Wasza Ekscelencja do naszego grona i mamy nadzieję, że w Królestwie Dreamlandu zastanie WE na stałe :) Zachęcam do zerknięcia w FAQ, gdzie z pewnością zostaną udzielone odpowiedzi w niektórych wątpliwych kwestiach: http://www.dreamland.net.pl/index.php?id=faq&wh=1&pan=
Warto także zaznajomić się ze stroną prowincji: http://webland.dreamland.net.pl

W przypadkach jakichkolwiek pytań prosimy dać znać poprzez wypowiedź lub pytać prywatnie, poprzez prywatną wiadomość lub komunikat Gadu-Gadu.
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Re: Witam :)

Post autor: Hans von Witt »

Każda para rąk przyda się w rozwoju Królestwa !!!, a w szczególności w Weblandzie:)

(-) Hans wicehrabia von Witt
Marszałek Dworu JKM
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”