Witam Serdecznie!
-
Alexander von Kauch
- NIM: 755569
- Kontakt:
Witam Serdecznie!
Witam. Jestem nowym obywatelem Królestwa Dreamlandu. Interesuję się polityką i z chęcią zapisałbym się do partii politycznej. Chciałbym również podpytać czy uczelnia jest otwarta? Bo jeśli tak to z miłą chęcią rozpocząłbym studiowanie prawa. Już przejrzałem niektóre akty prawne. Jestem przekonany że będzie mi tu miło spędzać czas.
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Re: Witam Serdecznie!
Witam Serdecznie Pana na ziemiach Królestwa!
Moje oczy niezwykle się radują widząc kolejną osobę, potencjalnego aktywnego obywatela Dreamlandu.
Jeżeli będzie pan pracować, na pewno coś pan osiągnie. Ja spróbowałem i zostałem posłem, a przybyłem w styczniu.
Chętnie służę pomocą! Proszę pytać o wszystko...
Pozdrawiam i życzę sukcesów,
Tomasz Paweł de' Lerent
Moje oczy niezwykle się radują widząc kolejną osobę, potencjalnego aktywnego obywatela Dreamlandu.
Jeżeli będzie pan pracować, na pewno coś pan osiągnie. Ja spróbowałem i zostałem posłem, a przybyłem w styczniu.
Chętnie służę pomocą! Proszę pytać o wszystko...
Pozdrawiam i życzę sukcesów,
Tomasz Paweł de' Lerent
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
-
Alexander von Kauch
- NIM: 755569
- Kontakt:
Czy Uniwersytet jest czynny? Bo chciałbym rozpocząć studia na wydziale prawa.
- APRS
- król-senior
- Numer GG: 2587993
- NIM: 607400
- Kontakt:
W tej chwili Dziekan Wydziału Prawa jest nieobecny. Jestem pewien, że skontaktuje się z Panem jak tylko wróci. Tymczasem proszę się rozejrzeć po Królestwie i gdy Pana coś zainteresuje, zwrócić się do właściwego namiestnika bądź urzędnika. Pracy z pewnością dla Pana nie zabraknie 
Witam,
Chciałbym serdecznie powitać i zaprosić do tworzenia nowej partii. Jeżeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt na e mail: domi997t@Onet.pl
Chciałbym serdecznie powitać i zaprosić do tworzenia nowej partii. Jeżeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt na e mail: domi997t@Onet.pl
Antoni Van Wiki
- Pavel Svoboda
- król-senior
- Numer GG: 1935862
- NIM: 509280
- Kontakt:
Pan Antoni nie owija w bawełnę. Dla zachowania balansu, wypada również wspomnieć, że w Dreamlandzie funkcjonuje jeszcze jedna partia, Klub Republikański. Strona: http://www.republikanie.glt.pl/
Oczywiście witam serdecznie w Dreamlandzie
Oczywiście witam serdecznie w Dreamlandzie
(-) Pavel Svoboda, r.s.