Wasza Królewska Mość!
Wasze Ekscelencje!
Szanowni Obywatele!
Nazywam się Michał August baron Staropodlaski. Jestem Ministrem Spraw Zagranicznych Księstwa Sarmacji. Do tej pory tylko przeglądałem forum najstarszej polskiej mikronacji. Dzisiaj w duchu głębszej współpracy postanowiłem się zarejestrować. Ślę najlepsze życzenia pomyślności dla Korony i całego Narodu Dreamlandzkiego!
Z uniżeniem!
(---)Michał August baron Staropodlaski
Minister Spraw Zagranicznych Księstwa Sarmacji
Witam Serdecznie
-
Staropodlaski
- NIM:
- Kontakt:
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Re: Witam Serdecznie
Witam bardzo gorąco!
Cieszę się ,że Królestwo odwiedził gość z dalekiej Sarmacji.
Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam,
Tomasz Paweł de' Lerent
Cieszę się ,że Królestwo odwiedził gość z dalekiej Sarmacji.
Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam,
Tomasz Paweł de' Lerent
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Serdecznie witam Waszą Ekscelencję w Królestwie. Doceniam ten sympatyczny gest. Pozostaję pod wrażeniem obserwowanego w ostatnich tygodniach ożywienia sarmackiej dyplomacji. Czekamy na stałego przedstawiciela Księstwa Sarmacji w Królestwie Dreamlandu. Nasz Ambasador powinien dotrzeć do Grodziska w najbliższym czasie.
Zachęca do jak najczęstszych odwiedzin naszego forum.
Łączę wyrazy szacunku,
Zachęca do jak najczęstszych odwiedzin naszego forum.
Łączę wyrazy szacunku,
Edward J. Ebruz, r.s.
-
Staropodlaski
- NIM:
- Kontakt:
Wasze Ekscelencje!
Dziękuję za tak miłe powitanie. Jest to niezmiernie ważny element w stosunkach pomiędzy Naszymi Krajami. Rząd Księstwa Sarmacji od zawsze dostrzegał kluczową rolę Królestwa Dreamlandu jako Protoplasty polskiego świata wirtualnego w kształtowaniu idei mikronacji. Jesteśmy przekonani że wspólnymi siłami uda nam się zrobić wiele dobrych i cennych rzeczy dla wspólnej satysfakcji i ochrony wzajemnych interesów.
Jak już wspomniałem w Księstwie, jesteśmy w trakcie doboru odpowiedniego kandydata na stanowisko ambasadora przy Koronie Dreamlandzkiej i ze swojej strony mogę zapewnić, że do końca następnego tygodnia(nie przeczę że wcześniej) nasz przedstawiciel dyplomatyczny pojawi się oficjalnie w granicach Królestwa Dreamlandu.
Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie i życzę wszelkiej pomyślności.
Dziękuję za tak miłe powitanie. Jest to niezmiernie ważny element w stosunkach pomiędzy Naszymi Krajami. Rząd Księstwa Sarmacji od zawsze dostrzegał kluczową rolę Królestwa Dreamlandu jako Protoplasty polskiego świata wirtualnego w kształtowaniu idei mikronacji. Jesteśmy przekonani że wspólnymi siłami uda nam się zrobić wiele dobrych i cennych rzeczy dla wspólnej satysfakcji i ochrony wzajemnych interesów.
Jak już wspomniałem w Księstwie, jesteśmy w trakcie doboru odpowiedniego kandydata na stanowisko ambasadora przy Koronie Dreamlandzkiej i ze swojej strony mogę zapewnić, że do końca następnego tygodnia(nie przeczę że wcześniej) nasz przedstawiciel dyplomatyczny pojawi się oficjalnie w granicach Królestwa Dreamlandu.
Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie i życzę wszelkiej pomyślności.
- APRS
- król-senior
- Numer GG: 2587993
- NIM: 607400
- Kontakt:
Wasza Ekscelencjo,
Sądzę, że Premier wyraził znakomicie odczucia odnośnie wizyty Waszej Ekscelencji. Jest to znakomita okazja do przekazania za pośrednictwem Waszej Ekscelencji serdecznych życzeń pomyślności dla Korony i całego Księstwa Sarmacji. Wobec deklaracji Waszej Ekscelencji, mam nadzieję wkrótce udzielić audiencji nowemu Ambasadorowi Jego Książęcej Mości.
Sądzę, że Premier wyraził znakomicie odczucia odnośnie wizyty Waszej Ekscelencji. Jest to znakomita okazja do przekazania za pośrednictwem Waszej Ekscelencji serdecznych życzeń pomyślności dla Korony i całego Księstwa Sarmacji. Wobec deklaracji Waszej Ekscelencji, mam nadzieję wkrótce udzielić audiencji nowemu Ambasadorowi Jego Książęcej Mości.