Witam Serdecznie

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Staropodlaski
NIM:
Kontakt:

Witam Serdecznie

Post autor: Staropodlaski »

Wasza Królewska Mość!
Wasze Ekscelencje!
Szanowni Obywatele!

Nazywam się Michał August baron Staropodlaski. Jestem Ministrem Spraw Zagranicznych Księstwa Sarmacji. Do tej pory tylko przeglądałem forum najstarszej polskiej mikronacji. Dzisiaj w duchu głębszej współpracy postanowiłem się zarejestrować. Ślę najlepsze życzenia pomyślności dla Korony i całego Narodu Dreamlandzkiego!

Z uniżeniem!
(---)Michał August baron Staropodlaski
Minister Spraw Zagranicznych Księstwa Sarmacji
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Re: Witam Serdecznie

Post autor: Tomasz Lerent »

Witam bardzo gorąco!

Cieszę się ,że Królestwo odwiedził gość z dalekiej Sarmacji.
Życzę miłego pobytu.

Pozdrawiam,
Tomasz Paweł de' Lerent
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Serdecznie witam Waszą Ekscelencję w Królestwie. Doceniam ten sympatyczny gest. Pozostaję pod wrażeniem obserwowanego w ostatnich tygodniach ożywienia sarmackiej dyplomacji. Czekamy na stałego przedstawiciela Księstwa Sarmacji w Królestwie Dreamlandu. Nasz Ambasador powinien dotrzeć do Grodziska w najbliższym czasie.

Zachęca do jak najczęstszych odwiedzin naszego forum.

Łączę wyrazy szacunku,
Edward J. Ebruz, r.s.
Staropodlaski
NIM:
Kontakt:

Post autor: Staropodlaski »

Wasze Ekscelencje!

Dziękuję za tak miłe powitanie. Jest to niezmiernie ważny element w stosunkach pomiędzy Naszymi Krajami. Rząd Księstwa Sarmacji od zawsze dostrzegał kluczową rolę Królestwa Dreamlandu jako Protoplasty polskiego świata wirtualnego w kształtowaniu idei mikronacji. Jesteśmy przekonani że wspólnymi siłami uda nam się zrobić wiele dobrych i cennych rzeczy dla wspólnej satysfakcji i ochrony wzajemnych interesów.

Jak już wspomniałem w Księstwie, jesteśmy w trakcie doboru odpowiedniego kandydata na stanowisko ambasadora przy Koronie Dreamlandzkiej i ze swojej strony mogę zapewnić, że do końca następnego tygodnia(nie przeczę że wcześniej) nasz przedstawiciel dyplomatyczny pojawi się oficjalnie w granicach Królestwa Dreamlandu.

Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie i życzę wszelkiej pomyślności.
Awatar użytkownika
APRS
król-senior
Numer GG: 2587993
NIM: 607400
Kontakt:

Post autor: APRS »

Wasza Ekscelencjo,

Sądzę, że Premier wyraził znakomicie odczucia odnośnie wizyty Waszej Ekscelencji. Jest to znakomita okazja do przekazania za pośrednictwem Waszej Ekscelencji serdecznych życzeń pomyślności dla Korony i całego Księstwa Sarmacji. Wobec deklaracji Waszej Ekscelencji, mam nadzieję wkrótce udzielić audiencji nowemu Ambasadorowi Jego Książęcej Mości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”