Dzień dobry

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Liam van Duyse
Numer GG: 666666666
NIM: 848585
Kontakt:

Dzień dobry

Post autor: Liam van Duyse »

Witam, to moja pierwsza poważniejsza mikronacja, w innych które nie przetrwały próby czasu udzielałem się dawno temu. Wydaje mi się, że znam podstawowe założenia uczestnictwa w tej społeczności - gdybym jednak za bardzo dał upust fantazji bardzo bym prosił o korekty.

Swój udział w Królestwie Dreamlandu zaczynam jako mieszkaniec Scholandii, nie jestem jednak do końca pewien czym mógłbym tutaj zabłysnąć. Najbliżej mi do armii tudzież służb czy policji i tam najchętniej na początek dołożył bym swoją wirtualną cegiełkę. O czym ważnym powinienem wiedzieć brnąc w 'branże', która mnie interesuje?
Awatar użytkownika
RIIF
król-senior
NIM: 747065
Herb: herb_kd_krolRCA
Kontakt:

Re: Dzień dobry

Post autor: RIIF »

Witam serdecznie! Życzę sukcesów, a gdyby była potrzeba pomocy to proszę śmiało wołać. Skąd Pan do nas dotarł?
Robert Fryderyk, c.s, r. s., p.s., KKdrOD, KCO
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Post autor: Maciej Hergemon »

Dzień dobry,

Jeżeli interesuje Pana wojskowość, to mogę z czystym sumieniem zaprosić na forum dzielnicy wojskowej. Obecnie wypada jest mieć u nas Discorda, jako najprostszy i najszybszy sposób komunikacji prywatnej. Gdy tylko będzie Pan posiadał dreamlandzkie obywatelstwo, to z przyjmiemy Pana w szeregi armii z otwartymi ramionami.
Liam van Duyse
Numer GG: 666666666
NIM: 848585
Kontakt:

Post autor: Liam van Duyse »

Dziękuje za ciepłe przyjęcie, zapoznaje się właśnie z aktualnościami w dzielnicy wojskowej. Dotarłem z krańców świata zwanych 'wyszukiwarką'.
Awatar użytkownika
Baldwin
urzędnik dworski
NIM: 318196
Kontakt:

Post autor: Baldwin »

Cieszy mnie wybór Scholandii, proszę o kontakt prywatny przez komunikator nasz narodowy, tam omówimy, gdzie mógłby Pan rozpocząć swoją przygodę :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”