Kolejny zjazd/spotkanie?
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: Kolejny zjazd/spotkanie?
Może to sam Arkadiusz we własnej osobie? A korzystając z okazji chciałbym dopytać, jak obecnie rozłożyły się preferencje?
(-) Alexander, r.s.
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Nie no, jeśli o mnie chodzi to czekam na następny zjazd we Wrocku ;) możecie mi jakieś ładne sprawozdanie napisać.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.
Powinno już być publiczne. Jak na razie każdemu pasuje 6 maja. Ogólnie daty od marca popularniejsze. :D
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Tak.Alus pisze:A może to nie Wileńska opuściła Pollin, tylko Pollin opuścił Wileńską? I przestał krążyć wokół niej?
- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Jakieś konkluzje?
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]
- Aleksander
- Kontakt:
Patrząc na rozpiskę preferencji zauważam, że zawsze się znajdzie dzień, który komuś nie pasuję. Ja osobiście skłaniam się do 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą, więc w pracy i tak już niewiele się będzie w następnym tygodniu działa, więc można zwolnić obroty i zająć się zjazdem.
(-) Alexander, r.s.
Dla mnie perfekcyjnie. Ktoś zgłasza stanowczy sprzeciw?Alus pisze:Patrząc na rozpiskę preferencji zauważam, że zawsze się znajdzie dzień, który komuś nie pasuję. Ja osobiście skłaniam się do 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą, więc w pracy i tak już niewiele się będzie w następnym tygodniu działa, więc można zwolnić obroty i zająć się zjazdem.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Nie zgłaszam sprzeciwu.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
- Aleksander
- Kontakt:
Powiedzmy, że poczekamy do piątku ze sprzeciwami i przejdziemy do dalszych obrad, tj. miejsce spotkania, wyżywienie, noclegi, dojazdy itp.
Zagajając temat. Kto będzie jechał z Pomorza? Bo myślę, że jeżeli będzie odpowiednia ilość osób z tamtych rejonów, to wyjdzie taniej autem, o ile ma oczywiście ekonomiczny silnik, niż żeby tłuc się pindolino.
Zagajając temat. Kto będzie jechał z Pomorza? Bo myślę, że jeżeli będzie odpowiednia ilość osób z tamtych rejonów, to wyjdzie taniej autem, o ile ma oczywiście ekonomiczny silnik, niż żeby tłuc się pindolino.
(-) Alexander, r.s.
Ja będę, ale jako że auta nie mam, a Ryan/LOT jest w porównywalnych cenach jak pendolino dla ludzi bez zniżek, to jeszcze samolot rozważam.Alus pisze: Zagajając temat. Kto będzie jechał z Pomorza? Bo myślę, że jeżeli będzie odpowiednia ilość osób z tamtych rejonów, to wyjdzie taniej autem, o ile ma oczywiście ekonomiczny silnik, niż żeby tłuc się pindolino.
Mat Max von Salvepol
- ABW
- Numer GG: 47635658
- NIM: 148603
- Herb: a11
- Kontakt:
Zadziwia mnie jedna rzecz: Ani starzy Dreamlandczycy, ani Scholandczycy odkąd jestem w KD nie zagaili nigdy tematu o dużym zjeżdzie gdzieś w Polsce. Jedyne głosy w tej sprawie to bodajże zjazd 2-3 osoby w Gdańsku, gdzie organizatorem był Mat Max (?).
Przyszedł Ciprofloksjanin i postawił na nogi koncepcję zjazdu :)
Przyszedł Ciprofloksjanin i postawił na nogi koncepcję zjazdu :)
Bardziej Svoboda akurat przyjechał do Trójmiasta, więc się zgadaliśmy. Przy okazji zaciągnąłem tam Pośpiecha.ABW pisze:Zadziwia mnie jedna rzecz: Ani starzy Dreamlandczycy, ani Scholandczycy odkąd jestem w KD nie zagaili nigdy tematu o dużym zjeżdzie gdzieś w Polsce. Jedyne głosy w tej sprawie to bodajże zjazd 2-3 osoby w Gdańsku, gdzie organizatorem był Mat Max (?).
Mat Max von Salvepol
- Алоиз Нишемангоҳ
- Numer GG: 4917991
- NIM: 732103
- Kontakt:
O ile mnie kalendarz nie myli, to chyba czwartek i piątek, a nie weekend?Alus pisze:(...) 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą (...)
ppłk Alojzy Pupka
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Moj kalendarz też tak mówi. 8-9 pewnie w takim razie.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
- Aleksander
- Kontakt:
Tak, chodzi o dni 8-9 kwietnia. Dziękuję za zwrócenie uwagi.
(-) Alexander, r.s.
To co tam, jak tam? Najprawdopodobniej na dojazdy się nie będę kwalifikował, bo planuję sobie nieco skomplikować drogę do Krakowa, ale jeśli nic nie wyskoczy, to w sobotę 8 kwietnia byłbym po południu / wieczorem w Krakowie.Alus pisze:Powiedzmy, że poczekamy do piątku ze sprzeciwami i przejdziemy do dalszych obrad, tj. miejsce spotkania, wyżywienie, noclegi, dojazdy itp.
Mat Max von Salvepol
- Aleksander
- Kontakt:
To teraz trzeba podzielić zjazdowiczów na tych, którzy:
1. są z Krakowa lub okolic,
2. przyjadą z innych części kraju/świata i potrzebują noclegu,
3. przyjadą z innych części kraju/świata i nie potrzebują noclegu.
Ogólnie pierwotny plan był taki, żeby poupychać zjazdowiczów po domach tych, którzy by się na to zgodzili, w tym moim. Jednakże po rozmowie z paroma osobami doszedłem do wniosku, że dla niektórych może być to krępujące. W związku z czym najbardziej prawdopodobna opcja teraz to zaprzyjaźniony hostel. Tyle, że aby to rozplanować muszę wiedzieć, czy osoby z punktu drugiego mają coś przeciwko nocowaniu z innymi zjazdowiczami w pokojach 2-4 osobowych. Bo przy pokoju czteroosobowym za noc wychodzi 35-45 zł na głowę. A hostel jest bardzo blisko centrum miasta i ma całkiem przyzwoity standard.
1. są z Krakowa lub okolic,
2. przyjadą z innych części kraju/świata i potrzebują noclegu,
Ogólnie pierwotny plan był taki, żeby poupychać zjazdowiczów po domach tych, którzy by się na to zgodzili, w tym moim. Jednakże po rozmowie z paroma osobami doszedłem do wniosku, że dla niektórych może być to krępujące. W związku z czym najbardziej prawdopodobna opcja teraz to zaprzyjaźniony hostel. Tyle, że aby to rozplanować muszę wiedzieć, czy osoby z punktu drugiego mają coś przeciwko nocowaniu z innymi zjazdowiczami w pokojach 2-4 osobowych. Bo przy pokoju czteroosobowym za noc wychodzi 35-45 zł na głowę. A hostel jest bardzo blisko centrum miasta i ma całkiem przyzwoity standard.
(-) Alexander, r.s.
- RomanoPorfavor
- NIM:
- Kontakt:
Ja mogę spać gdziebądź. Hostel, podłoga (wezmę śpiwór i spokoluz), głęboki fotel - nie ma sprawy.
- Oskar ben Grozny Witt
- Numer GG: 42085982
- NIM: 423923
- Herb: o03
- Kontakt:
Pod warunkiem, że się zmieścisz :3
(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
Tu się zapiszę.Alus pisze:To teraz trzeba podzielić zjazdowiczów na tych, którzy:
Mat Max von Salvepol