Kolejny zjazd/spotkanie?

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Re: Kolejny zjazd/spotkanie?

Post autor: Aleksander »

Może to sam Arkadiusz we własnej osobie? A korzystając z okazji chciałbym dopytać, jak obecnie rozłożyły się preferencje?
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Nie no, jeśli o mnie chodzi to czekam na następny zjazd we Wrocku ;) możecie mi jakieś ładne sprawozdanie napisać.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
NIM: 442028
Kontakt:

Post autor: matmax »

Powinno już być publiczne. Jak na razie każdemu pasuje 6 maja. Ogólnie daty od marca popularniejsze. :D
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Polyna
NIM: 278556

Post autor: Polyna »

Alus pisze:A może to nie Wileńska opuściła Pollin, tylko Pollin opuścił Wileńską? I przestał krążyć wokół niej?
Tak.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Numer GG: 62994040
NIM: 866253
Kontakt:

Post autor: Chamberlain »

Jakieś konkluzje?
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
Awatar użytkownika
Aleksander
Kontakt:

Patrząc na rozpiskę preferencji zauważam, że zawsze się znajdzie dzień, który komuś nie pasuję. Ja osobiście skłaniam się do 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą, więc w pracy i tak już niewiele się będzie w następnym tygodniu działa, więc można zwolnić obroty i zająć się zjazdem.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

Alus pisze:Patrząc na rozpiskę preferencji zauważam, że zawsze się znajdzie dzień, który komuś nie pasuję. Ja osobiście skłaniam się do 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą, więc w pracy i tak już niewiele się będzie w następnym tygodniu działa, więc można zwolnić obroty i zająć się zjazdem.
Dla mnie perfekcyjnie. Ktoś zgłasza stanowczy sprzeciw?
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: 13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Post autor: RomanoPorfavor »

Nie zgłaszam sprzeciwu.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
vel Prezerwatyw Tradycja Radziecki (MW) vel Mubarak Zprzcz (ŚKW)
Awatar użytkownika
Aleksander
Kontakt:

Powiedzmy, że poczekamy do piątku ze sprzeciwami i przejdziemy do dalszych obrad, tj. miejsce spotkania, wyżywienie, noclegi, dojazdy itp.

Zagajając temat. Kto będzie jechał z Pomorza? Bo myślę, że jeżeli będzie odpowiednia ilość osób z tamtych rejonów, to wyjdzie taniej autem, o ile ma oczywiście ekonomiczny silnik, niż żeby tłuc się pindolino.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

Alus pisze: Zagajając temat. Kto będzie jechał z Pomorza? Bo myślę, że jeżeli będzie odpowiednia ilość osób z tamtych rejonów, to wyjdzie taniej autem, o ile ma oczywiście ekonomiczny silnik, niż żeby tłuc się pindolino.
Ja będę, ale jako że auta nie mam, a Ryan/LOT jest w porównywalnych cenach jak pendolino dla ludzi bez zniżek, to jeszcze samolot rozważam.
Mat Max von Salvepol
Awatar użytkownika
ABW
Numer GG: 47635658
NIM: 148603
Herb: a11
Kontakt:

Post autor: ABW »

Zadziwia mnie jedna rzecz: Ani starzy Dreamlandczycy, ani Scholandczycy odkąd jestem w KD nie zagaili nigdy tematu o dużym zjeżdzie gdzieś w Polsce. Jedyne głosy w tej sprawie to bodajże zjazd 2-3 osoby w Gdańsku, gdzie organizatorem był Mat Max (?).

Przyszedł Ciprofloksjanin i postawił na nogi koncepcję zjazdu :)
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

ABW pisze:Zadziwia mnie jedna rzecz: Ani starzy Dreamlandczycy, ani Scholandczycy odkąd jestem w KD nie zagaili nigdy tematu o dużym zjeżdzie gdzieś w Polsce. Jedyne głosy w tej sprawie to bodajże zjazd 2-3 osoby w Gdańsku, gdzie organizatorem był Mat Max (?).
Bardziej Svoboda akurat przyjechał do Trójmiasta, więc się zgadaliśmy. Przy okazji zaciągnąłem tam Pośpiecha.
Mat Max von Salvepol
Awatar użytkownika
Алоиз Нишемангоҳ
Numer GG: 4917991
NIM: 732103
Kontakt:

Post autor: Алоиз Нишемангоҳ »

Alus pisze:(...) 6-7 kwietnia. A dlaczego? Ano dlatego, że to weekend tuż przed Wielkanocą (...)
O ile mnie kalendarz nie myli, to chyba czwartek i piątek, a nie weekend?
ppłk Alojzy Pupka
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Moj kalendarz też tak mówi. 8-9 pewnie w takim razie.
/-/ ppłk bryg. kontr. Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor
Awatar użytkownika
Aleksander
Kontakt:

Tak, chodzi o dni 8-9 kwietnia. Dziękuję za zwrócenie uwagi.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

Alus pisze:Powiedzmy, że poczekamy do piątku ze sprzeciwami i przejdziemy do dalszych obrad, tj. miejsce spotkania, wyżywienie, noclegi, dojazdy itp.
To co tam, jak tam? Najprawdopodobniej na dojazdy się nie będę kwalifikował, bo planuję sobie nieco skomplikować drogę do Krakowa, ale jeśli nic nie wyskoczy, to w sobotę 8 kwietnia byłbym po południu / wieczorem w Krakowie.
Mat Max von Salvepol
Awatar użytkownika
Aleksander
Kontakt:

To teraz trzeba podzielić zjazdowiczów na tych, którzy:
1. są z Krakowa lub okolic,
2. przyjadą z innych części kraju/świata i potrzebują noclegu,
3. przyjadą z innych części kraju/świata i nie potrzebują noclegu.

Ogólnie pierwotny plan był taki, żeby poupychać zjazdowiczów po domach tych, którzy by się na to zgodzili, w tym moim. Jednakże po rozmowie z paroma osobami doszedłem do wniosku, że dla niektórych może być to krępujące. W związku z czym najbardziej prawdopodobna opcja teraz to zaprzyjaźniony hostel. Tyle, że aby to rozplanować muszę wiedzieć, czy osoby z punktu drugiego mają coś przeciwko nocowaniu z innymi zjazdowiczami w pokojach 2-4 osobowych. Bo przy pokoju czteroosobowym za noc wychodzi 35-45 zł na głowę. A hostel jest bardzo blisko centrum miasta i ma całkiem przyzwoity standard.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
RomanoPorfavor
NIM:
Kontakt:

Ja mogę spać gdziebądź. Hostel, podłoga (wezmę śpiwór i spokoluz), głęboki fotel - nie ma sprawy.
Awatar użytkownika
Oskar ben Grozny Witt
Numer GG: 42085982
NIM: 423923
Herb: o03
Kontakt:

Post autor: Oskar ben Grozny Witt »

Pod warunkiem, że się zmieścisz :3

(—) Oskar wicehrabia ben Grozny Witt
(—) 오스카르 자작 벤 그로즈느 위트
Awatar użytkownika
matmax
obywatel
Kontakt:

Alus pisze:To teraz trzeba podzielić zjazdowiczów na tych, którzy:
3. przyjadą z innych części kraju/świata i nie potrzebują noclegu.
Tu się zapiszę.
Mat Max von Salvepol
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”