Leszka dalej nosi po świecie

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Adamus Flis

Re: Leszka dalej nosi po świecie

Post autor: Adamus Flis »

Idiotą Pan nie jest. Jest Pan natomiast wulgarnym szajbusem. Byłby Pan również z całą pewnością ładniejszy, gdyby porzucił niektóre podłe nawyki.
Nie rozumiem. O jakich podłych nawykach Pan mówi? Bo z tego, co wiem, to Pan i niejaki Czekański je posiadają, a nie ja, więc chętnie poczytam o tych podłych nawykach, Panie von Witt. :)
Niestety my z Hansem von Wittem nie znamy swoich mikronacyjnych rodziców. Może dlatego, że jestem sierotą to jestem jaki jestem? ;)
Czyli jaki? :P Mam skrytą nadzieję, że płodzili Was ludzie, a nie zwierzęta. :P
Więc proszę doprecyzować, gdyż może Pan manipulować, jeżeli mówi o jakimś wyimaginowanym systemie opresji.
A co mnie to obchodzi, że Pan sobie władował do pustego łba coś czego nie powiedziałem? I teraz mam się przed Panem tłumaczył? Czy Pan z konia spadł czy dopiero będzie wsiadał? :D
O tym właśnie wspomniałem wyżej - to są te podłe nawyki, które czynią z Pana wulgarnego szajbusa, a słowa stanowią stek bzdur. Szkoda.
Proszę nazwać te podłe nawyki, a nie rzucać ogólnikami. Pan nie możesz ewidentnie spać ze względu na wyimaginowane przez Pana me podłe nawyki. Proszę je wymienić, a obiecuję się skontaktować z psychiatrą i je z nim skonsultować. Zawsze może się skończyć tak jak z Kościńskim, że to jemu psychiatra wytknął podłe nawyki. :D

Zatem, wiesz Panie von Witt, wystarczy wymienić. :)
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Adamus Flis pisze:Nie rozumiem. O jakich podłych nawykach Pan mówi? Bo z tego, co wiem, to Pan i niejaki Czekański je posiadają, a nie ja, więc chętnie poczytam o tych podłych nawykach, Panie von Witt. :)
Idiotą Pan nie jest, ale teraz usiłuje go udawać. Musi Pan przecież mieć dużą zdolność do rozróżniania co jest dobre, a co złe, aby nie podążać drogą lewaków, którym wszystko się pokićkało w tych sprawach. Doskonale wie Pan więc, o jakich nawykach piszę.
Adamus Flis pisze:Czyli jaki? :P Mam skrytą nadzieję, że płodzili Was ludzie, a nie zwierzęta. :P
Być może kiedyś, gdy przejdę na mikronacyjną emeryturę, napiszę autobiografię, i z niej może Pan się tego dowie.
Adamus Flis pisze:A co mnie to obchodzi, że Pan sobie władował do pustego łba coś czego nie powiedziałem? I teraz mam się przed Panem tłumaczył? Czy Pan z konia spadł czy dopiero będzie wsiadał? :D
Proszę nie uciekać do przodu. Czekam na precyzyjne opisanie, o co Panu chodziło z tym systemem opresji.
Adamus Flis pisze:Proszę nazwać te podłe nawyki, a nie rzucać ogólnikami. Pan nie możesz ewidentnie spać ze względu na wyimaginowane przez Pana me podłe nawyki. Proszę je wymienić, a obiecuję się skontaktować z psychiatrą i je z nim skonsultować. Zawsze może się skończyć tak jak z Kościńskim, że to jemu psychiatra wytknął podłe nawyki. :D

Zatem, wiesz Panie von Witt, wystarczy wymienić. :)
Zgadł Pan. Cierpię na bezsenność przez Pana, a jak już śpię, to Pan mi się śni. W każdym śnie jacyś ludzie leją Pana po pysku, okładają po żebrach i brzuchu, a nawet w krocze Pan dostaje czy po nogach. Zawsze ten sam sen. Zawsze kończy się zbitym na kwaśne jabłko Zanikiem. Myślę, że to przez Pańskie podłe nawyki jest w Mikroświecie (a także poza nim, wśród tych, co w nim już nie bawią się) wiele osób, które mogąc skorzystać z okazji na pewno miałoby powód, by Panu przyłożyć :)

(-) Daniel ax. von Witt
Adamus Flis

Idiotą Pan nie jest, ale teraz usiłuje go udawać. Musi Pan przecież mieć dużą zdolność do rozróżniania co jest dobre, a co złe, aby nie podążać drogą lewaków, którym wszystko się pokićkało w tych sprawach. Doskonale wie Pan więc, o jakich nawykach piszę.
Brzmi Pan tak tajemniczo jak Pański grzebyk, kiedy będzie Pan czesał lalę otrzymaną w prezencie.

Panie, dróg jest wiele i kiedyś mówiono, że wszystkie prowadzą do Rzymu i radzę Panu zaczerpnąć podstawowej wiedzy ukrytej, bo dysponuje Pan wiedzą zbyt ogólną i się Pan po prostu ośmiesza. Niech mi Pan wierzy, ale pokićkało się zarówno prawakom, jak i lewakom, a to, że Pan mówi, że tylko lewakom, to uprawia Pan pewnego rodzaju propagandę, która jest niegodna środowisk prawicowych, z których zapewne się Pan wywodzi, bo tak chorej dumy żaden paw jeszcze nie nosił jak typowi pomyleńcy i ja nie chcę mówić, co tak zwane środowiska prawicowe i lewicowe w Polsce wyprawiają oraz jakimi sztuczkami się pałają. Przykro mi, ale brak naturalności w sferze polityki jaką Pan kreuje aż wywołuje ciarki na mych plecach. Ta sztuczność bijąca z Pana gęby. Te ułożenie. Te grymasy. Te całe ą ę przez bibułkę. Ohyda, panie von Witt. :)
Być może kiedyś, gdy przejdę na mikronacyjną emeryturę, napiszę autobiografię, i z niej może Pan się tego dowie.
Pewnie to będzie kolejna książeczka jakiegoś dziada z mikronacji, którą po prostu potraktuję jako podpałka do grilla. :D
Proszę nie uciekać do przodu. Czekam na precyzyjne opisanie, o co Panu chodziło z tym systemem opresji.
Ależ ja nie uciekam. Znowu Pan ma uciekający pociąg przed oczyma czy może raczej mnie w kolejce posuwającej się do przodu, którą Pan traktuje jako ucieczkę od problemu?

Proszę skonstruować pytanie, które zrozumiem, bo na razie wydaje Pan polecenie, a nie jestem żadnym podwładnym Szanownego Pana. Niech się Pan nie zapomina. :)
Zgadł Pan. Cierpię na bezsenność przez Pana, a jak już śpię, to Pan mi się śni. W każdym śnie jacyś ludzie leją Pana po pysku, okładają po żebrach i brzuchu, a nawet w krocze Pan dostaje czy po nogach. Zawsze ten sam sen. Zawsze kończy się zbitym na kwaśne jabłko Zanikiem. Myślę, że to przez Pańskie podłe nawyki jest w Mikroświecie (a także poza nim, wśród tych, co w nim już nie bawią się) wiele osób, które mogąc skorzystać z okazji na pewno miałoby powód, by Panu przyłożyć :)
Zabrzmiało jak groźba. Jest sporo środowisk, które marzą o mym zabiciu, a Pan co taki strachliwy, że zasłania się snem? Niejaki Sigmund Freud, austriacko żydowski specjalista się zajmował tym, czym Pan się zajmuje względem mnie, więc konstruowanie psychoz skierowanych w moją stronę świetnie Panu wychodzi. Tylko, żeby przypadkiem nie przyszło Panu do głowy, aby w nie uwierzyć, o ile już Pan w nie nie uwierzył. :D :D
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Adamus Flis pisze:Panie, dróg jest wiele i kiedyś mówiono, że wszystkie prowadzą do Rzymu i radzę Panu zaczerpnąć podstawowej wiedzy ukrytej, bo dysponuje Pan wiedzą zbyt ogólną i się Pan po prostu ośmiesza. Niech mi Pan wierzy, ale pokićkało się zarówno prawakom, jak i lewakom, a to, że Pan mówi, że tylko lewakom, to uprawia Pan pewnego rodzaju propagandę, która jest niegodna środowisk prawicowych, z których zapewne się Pan wywodzi, bo tak chorej dumy żaden paw jeszcze nie nosił jak typowi pomyleńcy i ja nie chcę mówić, co tak zwane środowiska prawicowe i lewicowe w Polsce wyprawiają oraz jakimi sztuczkami się pałają. Przykro mi, ale brak naturalności w sferze polityki jaką Pan kreuje aż wywołuje ciarki na mych plecach. Ta sztuczność bijąca z Pana gęby. Te ułożenie. Te grymasy. Te całe ą ę przez bibułkę. Ohyda, panie von Witt.
Nie pisałem, że tylko lewakom. Pisałem, że w większości to lewacy są pokićkani. Wśród prawaków pokićkanych jest mniej. Przy czym lewactwo to aż się wylewa skądkolwiek strumieniami jak po oberwaniu chmury. Resztę, szczególnie opinię, chowam do kosza i za nią dziękuję.
Adamus Flis pisze:Pewnie to będzie kolejna książeczka jakiegoś dziada z mikronacji, którą po prostu potraktuję jako podpałka do grilla. :D
W takim razie w zimie wydam :P
Adamus Flis pisze:Zabrzmiało jak groźba. Jest sporo środowisk, które marzą o mym zabiciu, a Pan co taki strachliwy, że zasłania się snem? Niejaki Sigmund Freud, austriacko żydowski specjalista się zajmował tym, czym Pan się zajmuje względem mnie, więc konstruowanie psychoz skierowanych w moją stronę świetnie Panu wychodzi. Tylko, żeby przypadkiem nie przyszło Panu do głowy, aby w nie uwierzyć, o ile już Pan w nie nie uwierzył. :D :D
Heh. Przekomiczny Pan jest :)

PS. Jak dla mnie to może Pan żyć i 100 lat, albo więcej :P Istnieje Pan to istnieje. Każdy w jakimś celu.

(-) Daniel ax. von Witt
Awatar użytkownika
Torkan Ingawaar
obywatel
NIM: 156339
Kontakt:

Post autor: Torkan Ingawaar »

Jak słusznie zauważył jeden z zagranicznych obserwatorów - postami niektórych osób w tym i równoległych wątkach dobiliśmy do poziomu merytorycznego komentarzy na Onecie. Gratuluję. Niezmiernie miło patrzeć, jak Królestwo wstaje z kolan.
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)
Obrazek
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Chciałbym zatem, korzystając z okazji, wręczyć Danielowi von Witt ostatni wyprodukowany przez Silnikowe Zakłady Soljum samochód AnAL zwany także pieszczotliwie kaszlakiem.
(-) Alexander, r.s.
Adamus Flis

Nie pisałem, że tylko lewakom. Pisałem, że w większości to lewacy są pokićkani. Wśród prawaków pokićkanych jest mniej. Przy czym lewactwo to aż się wylewa skądkolwiek strumieniami jak po oberwaniu chmury. Resztę, szczególnie opinię, chowam do kosza i za nią dziękuję.
Proponuję uznać, że nic nie zostało przeze mnie i Pana napisane. Po co mam się męczyć. :P
W takim razie w zimie wydam :P
Grill w zimę jest najlepszy, bo ma dwie funkcje, których nie muszę Panu chyba opisywać, aby Pan je zrozumiał? :D
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”