Pozdrowienie

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Wilhelm von Wettin
Numer GG: 35392716
NIM:
Kontakt:

Pozdrowienie

Post autor: Wilhelm von Wettin »

Drodzy mieszkańcu Królestwa!

Nazywam się Wilhelm von Wettin, pochodzę z Królestwa Victorii gdzie jestem Senatorem oraz Lordem. Ostatnio miałem zaszczyt być w Dreamlandu, kiedy rozsyłałem zaproszenia na koronację JKM Fryderyka Augusta.
Jako że jestem dyplomatą, obecnie nie reprezentuję żadnych interesów Victorii w Królestwie Dreamlandu. Przybywam tu w celach prywatnych. Z pewnością chciałbym poznać historię Waszego Królestwa, Waszą kulturę oraz obyczaje.
W przyszłości tuszę na zbliżenie oraz nawiązanie stosunków dyplomatycznych Dreamland-Victoria.

Pozdrawiam
Z wyrazami estymy
Jego Ekscelencja
/-/ Wilhelm von Wettin
Baron, Senator, Lord Ekonom Królestwa Victorii
Awatar użytkownika
Tobiasz von Richtoffen
NIM: 505889
Kontakt:

Re: Pozdrowienie

Post autor: Tobiasz von Richtoffen »

Witam mości Lorda

Na pewno pobyt w Dreamlandzie bardzo się WE spodoba i będzie WE go długo wspominał. Serdecznie zapraszam do mojej ojczyzny- Księstwa Surmali.

PS. Jest pan już chyba trzecią osobą w tym miesiącu która chce nawiązać stosunki dyplomatyczne z KD :)
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”