Witam,
zwracam się głównie do nowych mieszkańców, chociaż zapraszam do udziału również starszych :) Stwierdziłam właśnie ogromny deficyt w naszym Królestwie na... superbohaterów! I mam myśl, jako że ja jestem osobiście za graficzeniem, widziałam, że kilku nowych mieszkańców również, może ktoś lubi się bawić językiem... więc :) Stworzymy dreamlandzkiego superbohatera. A najlepiej... od razu cały komiks!
Co wy na to? Można się zgłaszać do mnie na maila (fabiola-s@wp.pl), odpowiadać niżej na forum, pisać na LDKD, albo pisać do mnie na gg (5426719). Chciałabym zebrać ekipę w ciągu dwóch tygodni, więc piszcie szybko. I możecie to potraktować też, jako propozycję zawodową :)
Pozdrawiam ciepło,
Do nowych mieszkańców :)
-
Fabiola de Willibald
- Numer GG: 5426719
- NIM: 374443
- Kontakt:
- Tobiasz von Richtoffen
- NIM: 505889
- Kontakt:
Re: Do nowych mieszkańców :)
Niech to będzie KAPITAN SURMALA!!!! :D
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.
-
Fabiola de Willibald
- Kontakt:
Ale ja jestem z Weblandu, więc nie może się wszystko toczyć tylko wokół Surmali :) Przy czym jestem całkowicie otwarta na propozycje i jak się zgłoszą chętni do współpracy to zrobimy dużą burzę mózgów :)
-
Jacqueline
- NIM:
- Kontakt:
Hah, to dobry pomysł : D Jeśli o mnie chodzi, to mogę się przyłączyć.
Witam
A może bohater Dreamlandu to bylby taki konglomerat osobistosci naszego kraju ktorzy juz odeszli? Cos w tym stylu: jakis demiurg virtualnych krain nie pozwala odchodzic tak calkowicie "ustałym". Tworzy z nich taka wieloosobowość, z nadludzkimi mocami. Sam bohater bylby troche schizofrenikiem - bylo by w nim kilka (nascie) postaci, raz jedna by wziela góre raz inna bylby przez to bardziej ludzki i nieprzewidywalny raz dobry raz troche mniej dobry ;) no taka moja dygresyjka ...
Pozdrawiam Albon
PS zapomnialem ze jestem na urlopie jakby cos to mnie tutaj nie bylo :)
A może bohater Dreamlandu to bylby taki konglomerat osobistosci naszego kraju ktorzy juz odeszli? Cos w tym stylu: jakis demiurg virtualnych krain nie pozwala odchodzic tak calkowicie "ustałym". Tworzy z nich taka wieloosobowość, z nadludzkimi mocami. Sam bohater bylby troche schizofrenikiem - bylo by w nim kilka (nascie) postaci, raz jedna by wziela góre raz inna bylby przez to bardziej ludzki i nieprzewidywalny raz dobry raz troche mniej dobry ;) no taka moja dygresyjka ...
Pozdrawiam Albon
PS zapomnialem ze jestem na urlopie jakby cos to mnie tutaj nie bylo :)
-
Fabiola de Willibald
- Kontakt:
Jacqueline, z Panią skontaktuję się prywatnie, jak będziemy bliżej mety (czyli koło 14 maja :) Chciałabym wiedzieć, w jakich programach Pani pracuje :)
Albon - za późno. Teraz Cię będę dręczyć, bo koncepcja fajna jest. Ja ze swojej strony mogę to pociągnąć dodając stek wiedzy teoretycznej :P
Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Bo zaczyna się robić ciekawiej :)
Albon - za późno. Teraz Cię będę dręczyć, bo koncepcja fajna jest. Ja ze swojej strony mogę to pociągnąć dodając stek wiedzy teoretycznej :P
Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Bo zaczyna się robić ciekawiej :)