33 lata, a za niedługo nawet 34 lata. Żona, dwójka dzieci i trzecie w drodze
Toasty
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: Toasty
(-) Alexander, r.s.
- Tannegard
- Król Dreamlandu i Scholandii
- NIM: 279138
- Kontakt:
No to rozumiem że jedyna chwila wolności to pójście na 15 minutowy spacer z psem, lub wyjście na balkon na papierosaAleksander pisze: ↑27 mar 2024, 19:3933 lata, a za niedługo nawet 34 lata. Żona, dwójka dzieci i trzecie w drodze![]()
A tak na poważnie gratuluję licznej rodzinki
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
To nie jest nasze ostatnie słowo! Planujemy co najmniej czwórkę, a może i piątkę. Na szczęście dziadkowie zakochali się we wnukach i możemy liczyć na ich wsparcieAndy Sky pisze: ↑27 mar 2024, 19:52No to rozumiem że jedyna chwila wolności to pójście na 15 minutowy spacer z psem, lub wyjście na balkon na papierosaAleksander pisze: ↑27 mar 2024, 19:3933 lata, a za niedługo nawet 34 lata. Żona, dwójka dzieci i trzecie w drodze![]()
![]()
A tak na poważnie gratuluję licznej rodzinki![]()
(-) Alexander, r.s.
-
August von H-Sparasan
- NIM: 757428
- Kontakt:
Wcześniej nie chcieli rewolucji i afer, teraz chcą... Kto za tym nadąży?...Andrzej P Ordynski pisze: ↑11 lut 2024, 16:46Gorzej, że obecni 15-latkowie, jeśli już przypadkowo trafią do mikroświata, też nie robią tych buntów, rebelii i rewolucji.
August de la Sparasan
- Andrzej P Ordynski
- NIM: 479233
- Kontakt:
Ja nigdy nie narzekałem nadmiernie na rewolucje i afery, o ile nie były to rewolucje przeciwko mnie i afery, które mi szkodziły.
A tak serio, to chyba wszystko jest kwestią proporcji. Od yoyonacji do grzybowej doliny jeden krok, a chodzi o to, żeby zatrzymać się w pół kroku i jak najdłużej wytrwać. Ani wieczny ferment nie służy dobrej zabawie (chyba, że rzeczywiście ma się te 15 lat i nadmiar czasu), ani nadmierna stabilność, która zbliża się do stanu trupa.
Gdzieś Szanowny aktualnie działa?
Gdzieś Szanowny aktualnie działa?
Andrzej Płatonowicz Ordyński
-
August von H-Sparasan
- Kontakt:
Znaczy według mnie sam akt rewolucji jest zaburzeniem ustalonych proporcji, ale domyślam się, iż to nazbyt radykalne twierdzenie.Andrzej P Ordynski pisze: ↑29 mar 2024, 21:55A tak serio, to chyba wszystko jest kwestią proporcji. Od yoyonacji do grzybowej doliny jeden krok, a chodzi o to, żeby zatrzymać się w pół kroku i jak najdłużej wytrwać.
Nie, tylko się tak szlajam po mikroświecie, ciesząc się urokami bycia (chyba) jednym z najmłodszych stażem v-emerytów. Nudy, ale za to całkowity brak zobowiązań!
August de la Sparasan
- cybervillage911
- NIM:
- Kontakt:
Wy nawet nie macie pojęcia jakie jest tło całej tej sytuacji, on fragmentarycznie kradnie duszę i ducha i życie. Nie daje żyć, nie daje wyżyć, nie daje przeżyć, to jest tyrania. Jestem Bogiem, nie możesz srać na oświeconą linie krwi i jej znaczenie kosmogoniczne
Wysłane z mojego C36 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C36 przy użyciu Tapatalka
-
August von H-Sparasan
- Kontakt:
Ciekawe, ale nie rozumiem, o kogo właściwie chodzi, kto "kradnie duszę i ducha i życie"? I to wszystko obok wyznania autodeifikacji... Ja tam nie sram na żadną linię krwi czy jakąkolwiek, nie wiem jak inni.
Panie Zanik, czy to Pan? Jeśli tak to proszę się nie chować, śmiało, zapraszamy do jawnej dyskusji.
Panie Zanik, czy to Pan? Jeśli tak to proszę się nie chować, śmiało, zapraszamy do jawnej dyskusji.
August de la Sparasan
- cybervillage911
- NIM:
- Kontakt:
Jeśli moje zdolności dedukcyjne mnie nie mylą, a Tomasz lubi kolejne narzędzia sprawowania kontroli nad innymi, to właśnie Tomasz jest filantropem tego całego wydarzenia
-
August von H-Sparasan
- Kontakt:
Rozumiem... Nie kojarzę stąd wprawdzie żadnego Tomasza, ale przynajmniej wyjaśnia się powoli kontekst Pańskiej wypowiedzi, za co dziękuję.
August de la Sparasan