Pożegnanie

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
APRS
król-senior
Numer GG: 2587993
NIM: 607400
Kontakt:

Pożegnanie

Post autor: APRS »

Drodzy Dreamlandczycy, w tym również Elderlandzcy, Erbokańscy i wszelkiego innego pochodzenia :) , a także Szanowni Goście,

To moje ostatnie wystąpienie w Królestwie. Przed chwilą na ręce Jego Królewskiej Mości przesłałem rezygnację ze stanowiska Prezesa Sądu Królestwa i urzędu Sędziego Sądu Królestwa. Z przyczyn zawodowych i rodzinnych nie jestem niestety w stanie dłużej być aktywnym.

Bardzo dziękuję wszystkim, z którymi na przestrzeni tych kilkunastu lat miałem okazję współpracować. To było doświadczenie, które przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję za długoletnią wspaniałą zabawę i przepraszam za wszystkie moje błędy i niedociągnięcia. Królestwu życzę jeszcze wielu długich lat aktywności. Z własnego doświadczenia mogę zapewnić, że można tutaj nie tylko mile spędzić czas, ale także wiele się nauczyć, także o sobie.

Adres poczty elektronicznej pozostaje aktywny.

Z poważaniem,
(-) Artur Piotr, RS.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Re: Pożegnanie

Post autor: Daniel von Witt »

Dziękuję Waszej Królewskiej Wysokości za cały okres owocnej współpracy i możliwości zdobycia doświadczenia i czerpania nauk z aktywności WKW. Jednocześnie jestem pełen podziwu dla dorobku jaki został przez lata wygenerowany pod inicjałami WKW. Wiem, że posłuży on, jak dotąd też miało to miejsce, do licznych publikacji i biografii, które mogą okazać się bestsellerami. Życzę też pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym oraz mam nadzieję na powrót WKW.

(-) Daniło hrabia de la Vega
Awatar użytkownika
Ametyst
Numer GG: 28373368
NIM:
Kontakt:

Post autor: Ametyst »

Smutne, że po raz kolejny Mikroświat musi pożegnać tak zacnego mieszkańca, jakim był Wasza Królewska Wysokość. Myślę, że ten pobyt wniósł wiele dobrego dla Polinu. Życzę radości oraz sukcesów w życiu realnym.

Łącze wyrazy szacunku,
Król Hirshbergii i Weerlandu
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Post autor: Albon »

Witam

Napewno bedzie jakies nieoficjalne pozegnanie w kakutach, wtedy pijanego Artura przywiarzemy w piwnicy zajazdu ... wytrzezwieje, zglodnieje, zpragnieje (hmmm) przemysli sprawy i po tygodniu wróci :))) taki mamy plan ale ciiii zeby sie nie dowiedzial :)

Pozdrawiam Albon

PS Arturze ! wszyscy moga odejsc z Dreamlandu ale Ty nie mozesz, tak jest zapisane w ksiegach :)
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Tobiasz von Richtoffen
NIM: 505889
Kontakt:

Post autor: Tobiasz von Richtoffen »

Sądząc po kilku błędach widzę że już trenujesz Albonie :)
Książę Aryunu, Książę Irkunu, Styrsman Żuław, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Sołtys Rotterhirshbergu, Ostatni Duce Santanii, Marszałek RLS, Pan na Łakamakafą.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Post autor: Albon »

Witam

Przywiążemy przez rz bo bedziemy wiazac dlugim sznurkiem ;)
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Marcin Mikołaj
król-senior
Numer GG: 6042777
NIM: 906544
Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
Kontakt:

Post autor: Marcin Mikołaj »

Wasza Królewska Wysokość,

Pisałem już w liście prywatnym - nie będę przelewać tego publicznie, jedynie można powiedzieć że nie jest to wiadomość radosna.

Nie sposób nie zgodzić się ze słowami hrabiego Albona, choć oczywiście wymawianymi z uśmiechem na twarzy "(...) Ty nie mozesz, tak jest zapisane w ksiegach". Mimo wszystko dla każdego miejsce znajdzie się i na zasłużonej ławce odpoczywających jak i na ławie dla wytrwałych pracujących. Powracaj, czytaj, wspominaj nas dobrze, a kiedy zapragniesz znów "popracować" przywitamy WKW z otwartymi ramionami :)

(-) Marcin I Mikołaj, R.
Konrad Samanti
NIM:

Post autor: Konrad Samanti »

Nie jest to pierwszy raz, kiedy Wasza Królewska Wysokość odchodzi do pradawnego Avalonu. Wierzę jednak, iż tak jak poprzednio, wzorem swojego imiennika, wróci Wasza Królewska Wysokość do nas gdy tylko Królestwo będzie w potrzebie. Chciałbym podziękować Waszej Królewskiej Wysokości za pół roku współpracy między nami. Mam nadzieję, iż stanie się początkiem czegoś ważnego dla całego Królestwa.
Awatar użytkownika
Panevnick
NIM: 300929
Kontakt:

Post autor: Panevnick »

Wielu z taka mysla sie nosi, niewielu ma odwage podjac decyzje.

Pozostawiasz oddany Tobie i pograzony w smutku Morland, Palatynat i Kakuty. Ksiestwo Morlandu, tak jak cale Krolestwo, wiele Tobie zawdziecza i z calego serca dziekuje.
Jesli tylko zatesknisz, to tu znajdziesz zyczliwych i oddanych przyjaciol. Nie mowie do widzenia, ale do zobaczenia! :)
(-) Paul diuk von Panevnick
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Post autor: Mackenzie »

na pewno będzie nam brakować tak zacnej osobistości, jaką niewątpliwie WKW jest i z pewnością za niedługo ten brak odczujemy. Wszyscy mamy jednak nadzieję że jednak kiedyś WKW z powrotem zawita w nasze progi.

/-/ Mackenzie wicehrabina Gordon-Allen
Awatar użytkownika
LeonardvonGriss
Numer GG: 1540315
NIM: 500188
Kontakt:

Post autor: LeonardvonGriss »

Wasza Królewska Wysokość !

Smutno, że odchodzi tak znamienita osoba jak Wasza Wysokość. Kraj po odejściu poczuje po sobie pustkę, którą ciężko będzie trudno zastąpić.
Cały Lud Dreamlandzki płacze z powodu odejścia.

Ku chwale Króla - Seniora. By żył wiecznie w mikronacyjnym jak i realnym.
Leonard von Griss

Dyrektor Surmalajskiej Galerii Narodowej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”