Wasza Królewska Mość,
Członkowie Rady,
jestem przeciwny powołaniu JXM Paula diuka von Panevnicka na to stanowisko, z uwagi na fakt, że Książę jest w tej chwili nieobecny i bardzo mało aktywny już najmniej kilka tygodni. Sam fakt powołania go na Prezesa Sądu Prowincji nic w tym momencie nie wniesie i nie poprawi sprawności działania tego sądu. Nie mam nic przeciw powołaniu JXM na to stanowisko, gdy w Królestwie będzie ponownie aktywny, gdyż jak WKM zaznaczył, kandydat jest dobry, tyle że nieaktywny. Sugeruję rozglądnięcie się za inną kandydaturą.
(-) Daniło hrabia de la Vega
Książę Zjednoczonego Księstwa
2/2013 Wyrażenie zgody na mianowanie SP
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
- Panevnick
- NIM: 300929
- Kontakt:
Re: [WNIOSEK] Wniosek o wyrażenie zgody na powołanie SSP
Szanowna Rado,
Fakt, jestem malo aktywny, ale to z uwagi na realny urlop poza granicami Polski. Jednakze mimo urlopu podstawowe obowiazki wykonuje. Nie widze argumentu za niepowolywaniem mojej osoby na urzad sedziego oraz Prezesa SP. Wszak zadaniem sedziego nie jest wzmozona aktywnosc, a zapewnienie sprawnosci wymiaru sprawiedliwosci.
Jezeli jednak sa lepsi kandydaci w chwili obecnej, to ja oczywiscie ustapie im miejsca, proszac JKM o zmiane wniosku do Rady Krolewskiej.
Fakt, jestem malo aktywny, ale to z uwagi na realny urlop poza granicami Polski. Jednakze mimo urlopu podstawowe obowiazki wykonuje. Nie widze argumentu za niepowolywaniem mojej osoby na urzad sedziego oraz Prezesa SP. Wszak zadaniem sedziego nie jest wzmozona aktywnosc, a zapewnienie sprawnosci wymiaru sprawiedliwosci.
Jezeli jednak sa lepsi kandydaci w chwili obecnej, to ja oczywiscie ustapie im miejsca, proszac JKM o zmiane wniosku do Rady Krolewskiej.
(-) Paul diuk von Panevnick
- Panevnick
- NIM: 300929
- Kontakt:
Szanowna Rado,
Jako Przewodniczacy Rady jestem w niezrecznej sytuacji, gdyz wniosek dotyczy mojej osoby, ale prosze czlonkow Rady o wypowiadanie sie w terminie do 14 kwietnia br. w sprawie wniosku, a od 15 kwietnia odbedzie sie glosowanie w przedmiotowej sprawie.
Jako Przewodniczacy Rady jestem w niezrecznej sytuacji, gdyz wniosek dotyczy mojej osoby, ale prosze czlonkow Rady o wypowiadanie sie w terminie do 14 kwietnia br. w sprawie wniosku, a od 15 kwietnia odbedzie sie glosowanie w przedmiotowej sprawie.
(-) Paul diuk von Panevnick
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Jeżeli Wasza Książęca Mość deklaruje zapewniać sprawność działania Sądu Prowincji to oświadczenie takie jest jak dla mnie wystarczającym, gdyż jak podkreślałem w mojej pierwszej wypowiedzi - kandydatura jest dobra tylko brakowało mi właśnie takiego Pańskiego oświadczenia.Panevnick pisze:Szanowna Rado,
(-) Daniło hrabia de la Vega
Książę Zjednoczonego Księstwa