Witam wszystkich!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Cloanha Wehr
Numer GG: 504003
NIM: 896927
Kontakt:

Witam wszystkich!

Post autor: Cloanha Wehr »

Witam;)
Jestem obywatelką Dreamlandu od 62 minut:) Dopiero się uczę, więc mam nadzieję, że pomożecie mi w razie jakichkolwiek problemów.
Jeśli chodzi o mnie to interesuję się literaturą (uwielbiam fantastkę, chociaż nie tylko), muzyką (przede wszystkim rock, ale nie ograniczam się do jednego gatunku) oraz historia, szczególnie religii (jestem studentką 3 roku historii;)).
Obecnie zamieszkuje prowincję Weblandu, szukam mieszkania oraz pracy. Jeśli mogę pomóc - czekam na wiadomość.
Wszystkiego dobrego,
Cloanha.
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Witam wszystkich!

Post autor: Siergiusz Asketil »

Witam serdecznie w Królestwie Dreamlandu,
na pewno pomocny w pierwszych dniach będzie FAQ do którego załączam link: http://www.dreamland.net.pl/index.php?id=faq&wh=1&pan=

Praca związana z kulturą zawsze może się gdzieś znaleźć, wystarczy tylko trochę wyobraźni i chęci. Zachęcam do tego by nie ograniczać swojej działalności jedynie do swojej prowincji i szukać możliwości również w innych częściach Królestwa :)
Jeżeli chodzi o historię, połączoną z pisaniem i religią to warto skontaktować się z Jego Ekscelencją Patryk von Hochbaumem, który opracowuje podstawy historycznej wiary.

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości - proszę pytać.
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”