Powitanie

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Mateusz Muchacho
obywatel
NIM: 894039

Powitanie

Post autor: Mateusz Muchacho »

Witam serdecznie urzędującego obecnie JKM oraz Państwa,

Niektórzy z was pewnie mnie rozpoznają, niektórzy nie - ciekawe ilu moich starych znajomych wciąż jest aktywnymi obywatelami królestwa marzeń ; - ).
Dla tych którzy mnie nie rozpoznają, przedstawię się jeszcze raz.
Nazywam się Mateusz Muchacho, w latach 2005 - 2006 pełniłem pod innym nazwiskiem funkcję burmistrza Mariboru następnie wiceministra gospodarki i finansów, ministra finansów oraz premiera rządu.
Do Dreamlandu powracam na razie w charakterze obserwatora, choć kto wie może wkrótce bardziej aktywnie zacznę działać z moimi liberalnymi poglądami ; -).

P.S czy jest możliwość odzyskania mojego tytułu?
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Re: Powitanie

Post autor: Siergiusz Asketil »

Witamy ponownie w Królestwie :) Jak miło, że tak wpływowe niegdyś osoby wracają do swojego wirtualnego domu. Mam nadzieję, że ten status obserwatora szybko zostanie zmieniony.

Co do tytułu to w tej kwestii nie chcę się wypowiadać, ale w rejestrze nadal jest wpis pod nazwiskiem Mateusz Muchlado: http://www.dreamland.net.pl/heroldia/in ... co=rejestr
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Re: Powitanie

Post autor: Hans von Witt »

Mateusz Muchacho pisze:Dla tych którzy mnie nie rozpoznają, przedstawię się jeszcze raz.Nazywam się Mateusz Muchacho, w latach 2005 - 2006 pełniłem pod innym nazwiskiem funkcję burmistrza Mariboru następnie wiceministra gospodarki i finansów, ministra finansów oraz premiera rządu.
Oczywiście pamiętam Szanownego Pana. Bodajże z pomorskiego:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”