Witam serdecznie

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Bladixon
Numer GG: 1822828
NIM: 330788
Kontakt:

Witam serdecznie

Post autor: Bladixon »

Witam Szanownych Obywateli :)
W przeszłości, bodajże 12-13 lat temu w miarę aktywnie uczestniczyłem w życiu Dreamlandu pod nickiem Blady, posiadając ziemię w Morlandzie, biorąc udział w zawodach sportowych, pisząc artykuły do gazety a także będąc rzecznikiem prasowym któregoś z ministrów (nie jestem w stanie przypomnieć sobie którego). Z ciekawości zapytam czy ostał może się ktoś z tamtych lat?
Trochę o sobie. Mam za sobą 5-letni pobyt w Australii dzięki czemu opanowałem język angielski na dobrym poziomie.
Zainteresowania - przede wszystkim sport, także historia.

pozdrawiam
Bladixon
Numer GG: 1822828
NIM: 330788
Kontakt:

Re: Witam serdecznie

Post autor: Bladixon »

Zapomniałem dodać, iż w przeszłości miałem zaszczyt być również selekcjonerem reprezentacji Morlandu w piłce nożnej. Rozgrywki oparte były na którejś ze starszych wersji gry Fifa :)
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

A więc witamy ponownie i zachęcamy do aktywności :)
Rozgrywki piłkarskie oczywiście nadal istnieją tyle, że w oparciu o portal xperteleven.com - jest możliwość dołączenia, ale w tej sprawie warto porozumieć się z JE de Brolle.

(-) sir Siergiusz de la Slav
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Post autor: Pavel Svoboda »

Witam.

Ja Pana pamiętam :) Był Pan rzecznikiem Rządu w 2002 roku w okresie, gdy nie było premiera, a rządowi nieformalnie przewodniczył wspomniany wyżej Jacques de Brolle - wtedy Minister Sprawiedliwości. Jak Pan widzi, Pański ówczesny pracodawca również nadal u nas siedzi. Dochrapał się nawet tytułu arcyksięcia :) Ja zaczynałem w Dreamlandzie w tym samym czasie, co Pan. Może kilka miesięcy wcześniej.

Cieszy, że przypomniał Pan sobie o nas. Proszę zostać dłużej. I zdecydowanie zapraszam do Ligi Królewskiej. Drużyn z Morlandu nigdy dość :)
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

Witam serdecznie "starych" mieszkańców i mam nadzieję że pan z nami zostanie. Na pewno znowu pan znajdzie swoje miejsce tutaj a kto wie może teraz zdecyduje się pan na inna prowincję ;)
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Potwierdzam. Faktycznie minęło kilka ładnych lat. Ze starszej gwardii ostało się relatywnie sporo osób. Jeszcze w ubiegłym roku można było zgodnie z prawdą powiedzieć, że ster Królestwa wciąż pozostaje w rękach pokolenia 2001 r.: królem był Artur Piotr, Marszałkiem Izby Poselskiej JKW Pavel Svoboda, Przewodniczącym Rady Królestwa JKW Edward Artur (d. Krieg), zaś premierem - niżej podpisany. Wciąż aktywny jest Sted Asketil, zaś na ircu trafić można na Morfeusza Tylera. Tu i ówdzie grasuje duch Albona.

Skoro spędził Pan trochę czasu w słonecznej Australii, wypada pomyśleć nad nickiem innym niż Blady ;)

Witamy z powrotem!
Edward J. Ebruz, r.s.
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Post autor: Albon »

huhuhuhuuuuu ;)
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
ODPOWIEDZ