Zgodnie z życzeniem JXM Christena van der Pohla, powstał zarys kampusu uniwersyteckiego. Robotnicy dwoją się i troją aby jak najszybciej oddać do użytku nową bibliotekę kampusową, może jakiś prywatny przedsiębiorca ich wesprze?

Niech się nie spieszą za bardzo, nie chcemy budynku który będzie wadliwy, będzie przeciekał lub miał inne takie historie.

Brawo! Brawo!Robert II Fryderyk pisze: ↑8 lis 2019, 07:18 Ha! Jednak 40 lat życia w Toruniu i zainteresowanie jego historią coś dało :-P

Kto buduje w końcu? Zawsze moja firma jest do usług, profesjonalnie i legalnie.Christien van der Pohl pisze: ↑9 lis 2019, 19:35 Aby rozwiać wszelkie wątpliwości, wstępnie razem z pracownikami budowy kampusu ustaliliśmy termin końcowy:
23 listopada - zakończenie budowy
24 listopada - raport bezpieczeństwa
25 listopada - otwarcie Uniwersytetu Książęcego
Prace nad statusem trwają; należy przytoczyć nadto iż terminy powyższe są jedynie terminami wstępnymi - nigdy nie należy ustalać obiecanego terminu, nie wiemy bowiem czy jakieś nieszczęście nie doprowadzi do opóźnienia prac.
Biuro rektorskie oraz pracownicy Uniwersytetu zapraszają do obserwowania prac!
Cieszy mnie to, oby budowa wyszła jak najlepiej!Stanisław Dmowski pisze: ↑20 lis 2019, 08:41 W związku z prośbą jaką wystosował do mnie JKM Christien zdecydowałem się na podjęcie kroków zmierzających do dokończenia budowy kampusu UKs. Za kilka dni na placu budowy pojawi się niezbędny sprzęt oraz robotnicy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość