(Ostatnie spojrzenie na Republikę Suderlandu)

Podróż minęła bardzo dobrze i dość komfortowa, jak na tego mojego starego Junkersa!Augusto de La Sparasan pisze: ↑16 wrz 2019, 15:20 Witam Szanownego Pana!
Jak minęła Panu podróż do Królestwa?
Witam, waszą Książęcą Mość.
Witam Waszą Królewską Mość!
Witam Staszka, zapomniałbym, wspomnieć, że udało mnie się upchnąć w samolocie Pańską czerwoną Citroenkę:Stanisław Dmowski pisze: ↑16 wrz 2019, 21:31 Nie ukrywam, nie spodziewałem się Pańskiego przybycia do Dreamlandu. Cóż pozostaje mi powiedzieć, chociaż weselej mi będzie w tej mojej niedoli. :)

Pojemny ten Junkers ;)Hans von Eichenblatt pisze: ↑16 wrz 2019, 21:37Witam Staszka, zapomniałbym, wspomnieć, że udało mnie się upchnąć w samolocie Pańską czerwoną Citroenkę:Stanisław Dmowski pisze: ↑16 wrz 2019, 21:31 Nie ukrywam, nie spodziewałem się Pańskiego przybycia do Dreamlandu. Cóż pozostaje mi powiedzieć, chociaż weselej mi będzie w tej mojej niedoli. :)
(Wypolerowana Citroenka)

Studia...Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑11 lis 2019, 12:38 Szanowny Pan von Eichenblatt nie pozostał na długo jak widzę. Panie @Stanisław Dmowski, ma Pan kontakt do przyjaciela? Wiadomo czym jest spowodowana absencja?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości