Kłaniam się nisko

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Jaskoviakus Anonimus
NIM:
Kontakt:

Kłaniam się nisko

Post autor: Jaskoviakus Anonimus »

Salve ;)

Nazywam się Jaskoviakus, jestem mikronautą od 2009 roku, ostatnio raczej nie bardzo zaangażowanym. Zdarza mi się odezwać w kilku państwach (niegdyś w Surmenii, teraz w Sarmacji, Rotrii, Eskwilinii - tę ostatnią uważam za moją v-ojczyznę), częściej jednak tylko obserwuję życie państw wirtualnych. Czas przeznaczony na mikronacje poświęcam prócz tego na przygotowanie doktoratu (wirtualnego, ofc, nie - realnego).

Do Dreamlandu przybywam w poszukiwaniu punktu zaczepienia (byłem tu zresztą już kiedyś przy okazji pewnego projekciku). Nie mam pojęcia, jak długo potrwa mój pobyt, to zależy od tego, czy znajdę sobie satysfakcjonujące zajęcie. Byłem już dziennikarzem, prezydentem, wojskowym, dyplomatą, pisarzem, zamachowcem, kiperem win. Mam też v-magisterium z prawa :) Cóż, jak mogę się przydać społeczności Dreamlandu? Znajdzie się ktoś, kto poda mi pomocną dłoń?
Młynek Kawowy a.k.a. Havelock Jaskoviakus Anonimus
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Re: Kłaniam się nisko

Post autor: Tomasz Lerent »

Witamy serdecznie na ziemi Dreamlandzkiej!

Na pewno coś się dla pana znajdzie, proszę skontaktować się z namiestnikiem swojej prowincji.
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

Witam Ekscelencję.
Widzę, że ma Pan bogate doświadczenie. Ja w Królestwie jestem jeszcze stosunkowo dość krótko, ale w razie potrzeby służę pomocą. Dreamland z pewnością zapewnia różne formy możliwości angażowania się w społeczeństwie, więc problemu na "zaczepienie się" nie będzie.

Jako iż zarejestrował się Pan na terenie Zjednoczonego Księstwa warto zaznajomić się z portalem http://unia.dreamland.net.pl

Jeżeli ma Ekscelencja jakiekolwiek pytania - słuchamy.
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Jaskoviakus Anonimus
NIM:
Kontakt:

Post autor: Jaskoviakus Anonimus »

Już się zapoznałem. Czy dobrze widzę na stronie głównej KD, że książę De Joustin zostanie wkrótce Królem Dreamlandu?
Młynek Kawowy a.k.a. Havelock Jaskoviakus Anonimus
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

JE Martin de Joustin jest następcą tronu zgodnie z postanowieniem: http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic ... 899&p=7907

Informacja JKM Artura I Piotra znajduje się także tutaj: http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic.php?f=24&t=1900
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Awatar użytkownika
Otton van der Berg
NIM: 108161
Kontakt:

Post autor: Otton van der Berg »

Serdecznie witamy w Dreamlandzie na pewno znajdzie tutaj pan coś dla siebie. proszę się rozejrzeć na forum.
pozdrawiam
(-)Wicehrabia Otton van der Berg OOIII ONZII
Obrazek
ObrazekObrazek>>>
Lenno Alhambra
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”