Przepraszam za Bractwo Wielkiej Małpy

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Walerian von Moscow
Numer GG: 0
NIM: 297802
Kontakt:

Przepraszam za Bractwo Wielkiej Małpy

Post autor: Walerian von Moscow »

Dzień dobry tu Kacper Chatliński ps. DjkCezarowcy albo Walerian von Moscow jak kto woli.
Choć wsumie minęły już dwa lata to postanowiłem zmierzyć się z przeszłością i właśnie dziś chciałem przeprosić za założenie Bractwa Wielkiej Małpy i innych tego typu organizacji w Królestwie Dreamlandu oraz za moje różne odpały związane z tą instytucją.
To wszystko zaczęło się kiedy 11 lipca 2014 roku w kinie na filmie ,,Ewolucja Planety Małp" i co tu dużo mówić spodobał mi się a szczególnie główna postać małpiego przywódcy Cezara którego zaczęłem dażyć pewnym kultem i jakby to powiedzieć no starałem się go poszerzać.
No i kiedy przybyłem do Dreamlandu miałem pomysł w głowie na który wpadłem będąc jeszcze w Sarmacji aby zbudować organizację fake religijną która będzie zyskiwać coraz więcej osób a następnie stanie się taką siłą dzięki której będę posiadać wielkie wpływy.
No i początkowo jakoś to Bractwo funkcjonowało ale potem jak większość osób wie zaczęło mi oddzielać najpierw strasznie politykowałem a potem gdy mnie pozbawiono najwyżej funkcji w tej organizacji to potem robiłem różne dramy o nie, co chwaliła odchodziłem i wracałem oraz zakładałem różne inne organizacje związane z Wielką Małpą (Cezarem).
A teraz wracając do sedna to przepraszam jeszcze raz za te wszystkie odpały i za to że BRWM w ogóle powstało byłem wtedy głupim nastolatkiem który żył we własnym świecie i wyrzekam się tego wszystkiego ale wiem że czasu już nie cofnę mogę iść tylko do przodu.
A także pewnie część z was tego nie przyjemnie co napisałem lecz bardziej wyśmieje rozumiem jednak to .
No i na koniec chciałem napisać że pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Re: Przepraszam za Bractwo Wielkiej Małpy

Post autor: Alfred »

W porządku. Udzielamy wybaczenia.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Post autor: Maciej Hergemon »

Walerian von Moscow pisze: 25 kwie 2019, 17:57 byłem wtedy (...) nastolatkiem
Podchodzisz pod dwudziestkę czy co?
Walerian von Moscow
Kontakt:

20 jeszcze nie ale 18 już tak i teraz jestem już pełnoletni a wtedy jeszcze nie o to mi tu chodziło.
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Ile razy zamierzasz przepraszać za to samo? Za każdym razem, gdy o Tobie już dawno zdążę zapomnieć, pojawiasz się, żeby przypomnieć mi co odwalałeś xD Zniknij raz, a dobrze.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Walerian von Moscow
Kontakt:

Tak fakt przepraszałem pierdyliard razy ale tamte przeprosiny mogą się jeb..... ważne niech będą te przeprosiny i jeszcze te z grudnia 2018 roku a składam je ponieważ czuje że tak trzeba i już .
Oraz rozumiem że może mi pan nie wierzyć i śmiać się ze mniej dodając XD ale przysięgam na Boga że to są moje naprawdę ostatnie przeprosiny i więcej już nie wrócę do Królestwa Dreamlandu jeśli sobie tego nie życzycie.
Tyle w temacie.
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Walerian von Moscow pisze: 25 kwie 2019, 18:4920 jeszcze nie ale 18 już tak i teraz jestem już pełnoletni a wtedy jeszcze nie o to mi tu chodziło.
Ten kraj nie ma już żadnej przyszłości przed sobą...
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Walerian von Moscow pisze: 25 kwie 2019, 21:45 ale przysięgam na Boga
Lepiej nie.
الوـس pisze: 25 kwie 2019, 21:51 Ten kraj nie ma już żadnej przyszłości przed sobą...
Myślę, że to przesadzone słowa.
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Maciej Hergemon
przewodniczący obrad Parlamentu
NIM: 591374
Kontakt:

Post autor: Maciej Hergemon »

Apropos, jak tam wniosek o usunięcie konta?
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”