Trzymałem szafę. A teraz pozwól Dreamlandczykom rozmawiać o sprawach Dreamlandu.
Marszałka Parlamentu proszę o przenoszenie postów będących jedynie zaczepkami trolla.
Trzymałem szafę. A teraz pozwól Dreamlandczykom rozmawiać o sprawach Dreamlandu.
Na taką okoliczność zawsze trzeba być gotowym, proszę się uzbroić w cierpliwość i mocne nerwy. To pozwoli Panu naprawdę móc spokojnie u nas działać.Gilead Colquhoun pisze: ↑5 lut 2019, 18:54Wielka szkoda, gdyby cała moja praca i czas, jaki poświęciłem na szczegółowe przygotowanie powyższego projektu, poszły całkowicie na marne.
Χέλμουτ Πολ pisze: ↑6 lut 2019, 15:22Te ciągłe rzucanie paszportem raczej udowadnia, że p. Chamberlain ma rację... Just sayin'.
Wedle jego własnej logiki, gdyby ktoś przypadkiem posiadał dostęp do panelu administracyjnego, mógłby mu na przykład skasować konto i wszystkie posty. Nie ma przecież przepisu, który by tego zakazywał.Florian von Stettin pisze: ↑6 lut 2019, 21:44Będzie nam mówił, że chcemy go bezprawnie wyrugować ze społeczeństwa, to nieprawda.
To jest skutek uboczny. Abstrahując od tego, że prawdopodobnie paru obecnych obywateli KD nie widzi nic złego w ostatnich czynnościach towarzysza Ipanienki, należy mieć świadomość przyczyn, dla których wprowadzono taki, a nie inny tryb uzyskiwania obywatelstwa dreamlandzkiego. A te są proste: chroniczny niedobór obywateli oraz zniechęcający i trudny tryb pozyskiwania obywatelstwa.Florian von Stettin pisze: ↑6 lut 2019, 21:44To co jednak jest najgorsze to upodlenie instytucji obywatelstwa, które to stało się nic nieznaczącym kliknięciem w systemie.
W ten sposob mozna "grac" wynikami wyborow - obecnie zreszta tez, choc nie tak bardzo jak przy 24h oczekiwania na mozliwosc dolaczenia do Parlamentu. W takim przypadku az sie prosi by sciagac "slupy" i przeforsowac swoje.Karolina Aleksandra pisze: Inna sprawa, że ja bym wyrzuciła tryb czekania przez 14 dni na dołączenie do PK lub zmieniła go w ten sposób, że nowi obywatele mogą dołączyć po 24h od pozyskania obywatelstwa, z zastrzeżeniem, że jeśli podczas pierwszego miesiąca przez 7 dni nie wykazują aktywności na forum KD, wylatują z grona Parlamentarzystów.
Zdecydowanie, przede wszystkim objętością.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość