Projekty ściśle "tajne" - poznanie grozi deportacją!

Strefa krwawej wolności. Można dostać pasem po głowie, można też się zrelaksować i porozmawiać o realu.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Projekty ściśle "tajne" - poznanie grozi deportacją!

Post autor: Daniel von Witt »

Kmdr hrabia Albon z Cintry, Dyr. Departamentu Wywiadu i Kontrwywiadu naszej Armii przygotował pewne opracowanie – „zdradza” ono położenie ośrodka naszych sił specjalnych. Uprzedzam – proszę 15 razy się zastanowić, nim odważą się Państwo kliknąć w poniższy link! :D

http://serwisy.dreamland.net.pl/armia/k ... sle-tajny/

(-) marsz. Daniło baron de la Vega
Awatar użytkownika
Vertonen
Numer GG: 1384134
NIM: 775829
Kontakt:

Re: Projekty ściśle "tajne" - poznanie grozi deportacją!

Post autor: Vertonen »

Prawie jak 'Supereksfakty' :)

Chciałem zauważyć, że z planów wynika całkowity brak drzwi - co w przypadku schowka na szczotki lub sali konferencyjnej nie jest problemem, ale w przypadku pokoju na schadzki i wc - może powodować sytuacje podwyższonego ryzyka.
Ari-Quekka Vertonen
Awatar użytkownika
Albon
NIM: 570699
Kontakt:

Post autor: Albon »

Vertonen pisze:Prawie jak 'Supereksfakty' :)

Chciałem zauważyć, że z planów wynika całkowity brak drzwi - co w przypadku schowka na szczotki lub sali konferencyjnej nie jest problemem, ale w przypadku pokoju na schadzki i wc - może powodować sytuacje podwyższonego ryzyka.
Witam ;)

Co do drzwi kazdy pracownik SSKD musi wejsc do Odchłani przynajmniej na 10 sekund (twardziele wytrzymuja 20 sekund). Po takim pobycie - prosze mi wierzyc, drzwi nie sa potrzebne. Co do WC i pokoju schadzek nie ma to znaczenia bo pracownicy i tak musza byc nago (wzgledy bezpieczenstwa, podsluchy itp)

Pozdrawiam hrabia komandor Albon z Cintry
Szef SSKD
Audiatur Et Altera Pars

Z TRZECIEJ CHAŁUPY
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Proszę przyznać, że w długim pokoju nie wiadomo na co są pralki do prania mózgów. To oczywiste. I jakiego proszku do prania używa wywiad?
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Algol von Dirschau
Numer GG: 5488900
NIM:
Kontakt:

Post autor: Algol von Dirschau »

Obrazek

Mój zmysł szpiegowski Wasza Ekscelencjo mówi mi że ten niby zniszczony kawałek dachu to tak naprawdę wylot silosu rakietowego tajnej broni Armii. Mam nadzieję że nie widzi tego żaden obcy agent. Zresztą jak dojdzie do poziomu „0” to i tak o wszystkim zapomni. Ja zresztą też :)
kpr. Algol von Dirschau
8 Pułk Strzelców Królewskich, Gedania.
Zablokowany

Wróć do „Kawiarnia”