Zapomnij. Przynajmniej się coś dzieje.Fryderyk Orański-Nassau pisze: ↑19 gru 2018, 19:52 Mam świadomość, że nie warto w to brnąć, a jednocześnie jestem tym typem człowieka, który musi mieć ostatnie słowo, więc tak to się kończy.
Manifest Grudniowy
- Aleksander
- członek Rządu Królewskiego
- NIM: 435954
- Herb: a13
- Kontakt:
Re: Manifest Grudniowy
(-) Alexander, r.s.
- Chamberlain
- obywatel
- Numer GG: 62994040
- NIM: 866253
- Kontakt:
Dziękuję za to zestawienie. Oto, czarno na białym, wyciąg z rachunku, jaki karbiakująca lewica wystawiła Dreamlandowi. Jest nawet gorzej niż podejrzewałem, bo okazuje się, że na celowniku premiera z KPD znalazła się niemal wyłącznie KPD. To więcej niż sprawiedliwość. To diagnoza.Drama Queen pisze: ↑18 gru 2018, 17:42
Decyzje o nałożeniu nadzoru były takie:
— 2 dla tow. Zanika za… zanikowanie, że tak powiem.
— 1 dla Alusia za „niemerytoryczne i agresywne” posty o treści kibolskiej.
— 1 dla Ipanienki za także „niemerytoryczne i agresywne” kręcenie gównoburz z innymi.
— 2 dla Alusia i Orańskiego-Nassau za znieważanie innych ludzi. Aż zalinkuję wypowiedź Orańskiego-Nassau – nie mieściła się ona ZUPEŁNIE w kanonach cywilizowanej dyskusji i to chyba był najbardziej należący się ban z całej listy.
— 1 dla mnie za wrzucenie mema z Karo (która raczej sex symbolem nie jest).
Tak, widzę tu nazwisko Orańskiego. Dostał siedem dni nadzoru za stwierdzenie, że w realu brzydzi go widok pewnej mniejszości. Zapłacił za to ostracyzmem. A teraz porównajmy to z tekstami, które dziś stanowią normę.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- NIM: 283468
- Kontakt:
Kto z tamtej listy był w czasie wystawienia banów członkiem KPD, że wg ciebie to już podchodzi pod niemal wyłącznie? XDniemal wyłącznie KPD
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Na owej liście z tego co widzę przeważa imię Alusia, który bodajże nie należał do partii komunistycznej. Jakkolwiek w akurat tym przypadku analiza JE Chamberlaina była błędna to nie da się ukryć, że knajackiego języka używają w KD w większości sympatycy lewej strony.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Ogólnie to często jest tak, że jeżeli już to się zdarza, to obie strony są dla siebie wyjątkowo chamskie, więc kwestia języka nic nie zmienia :)Florian von Stettin pisze: ↑21 gru 2018, 10:08 Na owej liście z tego co widzę przeważa imię Alusia, który bodajże nie należał do partii komunistycznej. Jakkolwiek w akurat tym przypadku analiza JE Chamberlaina była błędna to nie da się ukryć, że knajackiego języka używają w KD w większości sympatycy lewej strony.
- Chamberlain
- obywatel
- Kontakt:
Język zmienia wszystko, w końcu sam to przyznałeś, gdy jako kandydat na PRK zapowiedziałeś odejście od błaznowania. A na powyższej liście jest tylko jedna strona. W ostatnich miesiącach nie było żadnej różnicy między Karbiakiem a jego 'legalną wersją" na tym forum - Ipanienką.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Język nic nie zmienia, jeśli dalej jest się bucem, tak jak ty w stosunku do mnie. Also tylko ślepy albo tuman nie dostrzega różnicy między mną a Karbim. ;)Chamberlain pisze: ↑21 gru 2018, 11:27Język zmienia wszystko, w końcu sam to przyznałeś, gdy jako kandydat na PRK zapowiedziałeś odejście od błaznowania. A na powyższej liście jest tylko jedna strona. W ostatnich miesiącach nie było żadnej różnicy między Karbiakiem a jego 'legalną wersją" na tym forum - Ipanienką.
- Aleksander
- Kontakt:
I zazwyczaj dostawałem moderką za ideolololo moderatora. Czyli za poglądy zdecydowanie nielewicowe :DFlorian von Stettin pisze: ↑21 gru 2018, 10:08Na owej liście z tego co widzę przeważa imię Alusia, który bodajże nie należał do partii komunistycznej.
(-) Alexander, r.s.
- Chamberlain
- obywatel
- Kontakt:
Nie ma to co prawda wielkiego znaczenia w tym wątku, ale skoro wypłynęło, to dopytam. Jakie ma Pan poglądy polityczne?
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
- - [Margrabia Inselburga]
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Ładnie unikasz tematu jak ktoś ci wytyka, że ściemniasz ;)Chamberlain pisze: ↑22 gru 2018, 15:57Nie ma to co prawda wielkiego znaczenia w tym wątku, ale skoro wypłynęło, to dopytam. Jakie ma Pan poglądy polityczne?
- Aleksander
- Kontakt:
To jest bardzo dobre pytanie. Wydaje mi się, że w kwestiach dotyczących jednostki zdecydowanie liberalne (popieram legalizację marihuany, eutanazji, małżeństwa jednopłciowe), ale są kwestie w których bliżej mi do konserwatywnych pozycji, jak np. aborcja (obecny kompromis aborcyjny uważam za właściwy), niechęć wobec imigracji z innych państw (w szczególności Ukrainy), jak również sprzeciw wobec społeczeństwa multikulturowego. W kwestiach gospodarczych najbliżej mi do niemieckiego ordoliberalizmu. W ostatnich wyborach samorządowych nie głosowałem. W wyborach prezydenckich w drugiej turze poparłem obecnego prezydenta, jakkolwiek raczej był to głos przeciwko kontrkandydatowi, niż za obecnym prezydentem.Chamberlain pisze: ↑22 gru 2018, 15:57Nie ma to co prawda wielkiego znaczenia w tym wątku, ale skoro wypłynęło, to dopytam. Jakie ma Pan poglądy polityczne?
(-) Alexander, r.s.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
Nie no, no to faktycznie KPD jak się patrzy XD
- Aleksander
- Kontakt:
No kurwa, sam się od was odciąłem, więc się nie sraj :D Co prawda w zakresie obrony wolności słowa z Dreamlandem jest mi z wami po drodze, ale ja potrafię współpracować z każdym ;-)
(-) Alexander, r.s.
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
A ty byłeś kiedyś w KPD w ogóle, czy poszedłeś do frajerni?
- Maciej Hergemon
- przewodniczący obrad Parlamentu
- NIM: 591374
- Kontakt:
"Jak wchodzi działacz KPD to tak. A frajerzy tak tylko cichutko przemykają."
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel
- Kontakt:
"Będą przyklepywali ci nadzór. Przez tydzień na moderacji posiedzisz."Helmut Pohl pisze: ↑22 gru 2018, 17:32 "Jak wchodzi działacz KPD to tak. A frajerzy tak tylko cichutko przemykają."
- Maciej Hergemon
- przewodniczący obrad Parlamentu
- NIM: 591374
- Kontakt:
- Aleksander
- Kontakt:
- JPII vel Andrzej RE
- obywatel