Przywitanie.
-
Maurycy van Oranje-Nassau
- NIM: 277276
- Kontakt:
Re: Przywitanie.
Wasza Wysokość!
Szanowni Dreamlandczycy!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam niezwykłą przyjemność odnowić swoją karierę dyplomatyczną włąśnie tuutaj- w Dreamlandzie. Część z Was już znam i bardzo się z tego cieszę ponieważ ułatwi mi to znacznie pracę. Wiem że były pan ambasador postawił wysoko poprzeczkę ale będę się starał mu dorównać. Jeszcze raz serdecznie witam.
Szanowni Dreamlandczycy!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam niezwykłą przyjemność odnowić swoją karierę dyplomatyczną włąśnie tuutaj- w Dreamlandzie. Część z Was już znam i bardzo się z tego cieszę ponieważ ułatwi mi to znacznie pracę. Wiem że były pan ambasador postawił wysoko poprzeczkę ale będę się starał mu dorównać. Jeszcze raz serdecznie witam.
Maurycy Orański-Nassau,
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów.
Pragnę z całego serca przywitać Waszą Ekscelencję w naszym państwie. Już myślałem, że nie przyjedzie Pan, bo Ekscelencja Radziwiłł informował o waszym wyborze już w październiku (?), nieważne. Mam nadzieję, że relacje między naszymi państwami pozostaną poprawne a kto wie, może się rozwiną? :)
- Konstantin Wolframovich
- NIM: 689878
- Kontakt:
- Darudo Ranlerald
- Numer GG: 808484
- NIM:
- Kontakt:
Witam Waszą Ekscelencję i kłaniam się Mu nisko.
(-) Darudo Ranlerald
Filozof, etyk, pustelnik
Filozof, etyk, pustelnik
-
Maurycy van Oranje-Nassau
- NIM: 277276
- Kontakt:
Ekscelencjo Premierze!Florian von Stettin pisze: ↑11 gru 2018, 18:51 Pragnę z całego serca przywitać Waszą Ekscelencję w naszym państwie. Już myślałem, że nie przyjedzie Pan, bo Ekscelencja Radziwiłł informował o waszym wyborze już w październiku (?), nieważne. Mam nadzieję, że relacje między naszymi państwami pozostaną poprawne a kto wie, może się rozwiną? :)
Oficjalne mianowanie otrzymałem dopiero 3 dni temu, ale realne okoliczności nie pozwoliły mi przyjechać.
Maurycy Orański-Nassau,
- Karolina Aleksandra
- król-senior
- NIM: 430209
- Herb: k14
- Kontakt:
Witamy serdecznie w Królestwie. Zachęcam do rozgoszczenia się i obserwowania nadchodzącego spektaklu na scenie politycznej. Będzie co raportować dalej.
KA
KA
- Fryderyk Orański-Nassau
- obywatel
- NIM: 132626
- Herb: c08.gif
- Kontakt:
Witam Cię bracie na dreamlandzkiej ziemi! Jak się masz?
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.