Daniel von Witt ponownie z nami

Powiększanie wspólnego dobra, walki o władzę. Esencja dreamlandzkiego życia.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Numer GG: 62994040
NIM: 866253
Kontakt:

Re: Daniel von Witt ponownie z nami

Post autor: Chamberlain »

Christopher Kononowitz pisze:Sam wymaga od innych jakiejś niestworzonej aktywności, podczas gdy sam nic nie robi - wystarczy wspomnieć o "paru miesiącach przygotowań" uroczystości z okazji rocznicy 20-lecia... czyli suchej przemowie, napisanej pewnie na kolanie.
Pudło. Zwróciłem się o pomoc do ponad dziesięciu obywateli. Wszyscy odmówili, tłumacząc się "awarią komputera" lub "urlopem". Rząd również. Obywatele wybrali popcorn. Mieliśmy obchody adekwatne do poziomu aktywności obywatelskiej.
- - William diuk Chamberlain-Schlesinger
- - [Margrabia Inselburga]
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

matmax pisze:
Also, przenosząc stad również mój post trochę właśnie się zbłaźnił szanowny Chamberlain - polecam spojrzeć na rejestr obywateli w CRM.
Kierowałem się Pańską publiczną deklaracją w sprawie rezygnacji z obywatelstwa. Nie nocuję w CRM i nie otrzymuję stamtąd automatycznych powiadomień. Proszę o zachowanie pozorów merytorycznej dyskusji.
Awatar użytkownika
Aleksander
członek Rządu Królewskiego
NIM: 435954
Herb: a13
Kontakt:

Post autor: Aleksander »

Myślę, że to właściwy moment, by doszło do przetasowań na szczytach władzy. Przestałem już wierzyć w możliwość samosanacji naszej władzy wykonawczej.
(-) Alexander, r.s.
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

A czy ekscelencja był już dziś na dwójeczce?
Myślę, że to przez te upały, mamy w bulandzie 30 stopni i więcej.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Christopher Kononowitz
NIM:
Kontakt:

Post autor: Christopher Kononowitz »

Tak właściwie, to dlaczego nie-obywatele nie mogą się tutaj wypowiadać od paru chwil? Wczoraj było tu jeszcze normalnie, czyżbym przeoczył jakiś nowy akt prawny, który przez noc to uregulował?
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Mogą. Pana Ipanienkę prosiłem i proszę, by w czasie tej konkretnej dyskusji nie ingerował w jej przebieg. Nie jest naszym obywatelem, a jego intencje nie są uczciwe. Mogę tylko prosić. Pan Ipanienko zrobi, jak uważa. Takie posty będę przenosił do kawiarni.
Awatar użytkownika
Christopher Kononowitz
NIM:
Kontakt:

Chamberlain pisze:
Mogą. Pana Ipanienkę prosiłem i proszę, by w czasie tej konkretnej dyskusji nie ingerował w jej przebieg. Nie jest naszym obywatelem, a jego intencje nie są uczciwe. Mogę tylko prosić. Pan Ipanienko zrobi, jak uważa. Takie posty będę przenosił do kawiarni.
Wobec tego będę cytował głos rozsądku:
Jezus Ipanienko pisze:
Pana Ipanienkę prosiłem i proszę, by w czasie tej konkretnej dyskusji nie ingerował w jej przebieg.
Prawo KD pozwala wypowiadać mi się w dowolnym miejscu w tym dziale.
Nie jest naszym obywatelem, a jego intencje nie są uczciwe. Mogę tylko prosić.
Nie posiadasz żadnych kwalifikacji do oceniania moich intencji.
I od razu zapytam, skąd wniosek, że intencje Pana Ipanienki nie są uczciwe? Póki co, to właśnie on domaga się, aby Rząd respektował prawo oraz dbał o swoich obywateli.
Awatar użytkownika
Chamberlain
obywatel
Kontakt:

Christopher Kononowitz pisze: I od razu zapytam, skąd wniosek, że intencje Pana Ipanienki nie są uczciwe?
Mam taką intuicję. Zwykle mnie nie zawodzi.
Awatar użytkownika
Alfred
inżynier królewski
Numer GG: 47634183
NIM: 196135
Kontakt:

Post autor: Alfred »

Korona nie popiera decyzji pełniącego obowiązki premiera ministra Chamberlaina o ponownym wydaleniu Daniela von Witta. Odżegnuje się także od wszelkiej odpowiedzialności za tąż; niezgodnie z przepisami ustawy o dyplomacji, nie została ona skonsultowana w ramach Komitetu Spraw Zagranicznych. Pan premier działa na własną rękę.

Instrumenty represji mogą służyć ochronie powagi państwa czy porządku publicznego, ale nie podgrzewaniu temperatury i kreowaniu aktywności. Pierwsza decyzja służyła słusznemu celowi, który został osiągnięty. Po powrocie pan Witt odstąpił w zasadzie od trollingu i przynajmniej próbował prowadzić merytoryczną polemikę z Koroną i Rządem Królewskim. Reakcja pana premiera jest niewspólmierna do jego prowokacji (słowa o splunięciu w twarz). Mam nadzieję na rychłą rewizję stanowiska.
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
Awatar użytkownika
Christopher Kononowitz
NIM:
Kontakt:

To rzeczywiście jest już upadek, jak Jego Ekscelencja odcina się od działań swego rządu. Wieszczę, że wkrótce więcej głów spadnie.
Awatar użytkownika
Karolina Aleksandra
król-senior
NIM: 430209
Herb: k14
Kontakt:

Post autor: Karolina Aleksandra »

Referat ds. Ostrzegania O Zagrożeniu Flejmowym importowany z Sarmacji wibruje na czerwono, odnotowawszy 100j (dwa Khandofochy). Zaleca się spokój i rozwagę w swoich wypowiedziach na forum.

KA
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polityka”