Gauleiter Kakulski pisze:To jaki jest sens wprowadzenia ułatwienia, skoro by ono działało i tak trzeba pozostawić obecny stan rzeczy?
Nikogo nie zablokujecie. Taki skrypt można odpalić z pierwszego lepszego serwera, a po adresie IP serwera nie dojdziecie kto z Dreamlandczyków go odpalił. Serio, to są trzy instrukcje na krzyż i system jest zablokowany.
Witam,
Widze, ze uporczywie szuka Pan dziury w calym. Nie wiem, jak Pan, ale ja wierze w to, ze wszyscy, ktorzy tu zebrali sie i tworza Krolestwo Dreamlandu, cenia dobra zabawe ponad destrukcje. Ciesze sie takze, z przyspieszonego kursu bezpieczenstwa, jaki mi Pan zaserwowal. Zdaje sie, ze nie bylem dotychczas swiadomy potegi trzech "instrukcji" (moglby mnie Pan oswiecic, coz to jest ta instrukcja?).
Poza tym, nikt nie mowi o blokowaniu zadnego SYSTEMU. Bank bedzie dzialal tak samo jak wczesniej, poza mozliwoscia autoryzacji kodem. Jezeli wpisze sie te 3-5 razy zle kod pin, wlasciciel zostanie poinformowany o tym fakcie i przy nastepnym logowaniu do banku mozliwosc zostanie odblokowana a przy placeniu tzw. przelewem oddelegowanym (poza bankiem) poproszony zostanie klient o podanie hasla. Tyle. Do tego, jak pisalem juz Ministrowi de la Vega, ktory mial podobne watpliwosci, po zablokowaniu pinu, zostanie takze zablokowany dany numer IP.
Jezeli jednak znajdzie sie wyjatkowa persona, ktora na prawde bedzie chciala blokowac wszystkie piny, to droga wolna, milej zabawy. Zal mi jednak bedzie osoby, ktora czerpalaby radosc z szerzenia destrukcji. Szczegolnie, ze chodzi jedynie o glupie cztery cyferki i ulatwienie chetnym Dreamlandczykom zycia.