Witam

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Izabela Złocka
NIM:
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Izabela Złocka »

I to potencjalne "dzieci" się zgłaszają do "rodziców", czy odwrotnie? A może nie ma znaczenia?
Izabela Złocka
Lady Burmistrz Dreamopolis Królewskiego
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
NIM: 132626
Herb: c08.gif
Kontakt:

Post autor: Fryderyk Orański-Nassau »

Wydaje mi się, że nie ma znaczenia. W moim przypadku została mi złożona poufna propozycja. Ale podejrzewam, że gdyby komuś zależało to raczej nie zostałby odrzucony. Z tym, że np. moja rodzina ma w doktryne wpisane kierowanie się konkretnymi wartościami, więc na ogół wyszukujemy właśnie osoby, które prezentują wysoki poziom kultury osobistej i reprezentują nurt "konserwatywny". Cudzysłów, bo ten chrześcijański, a nie wychodzący z definicji.
Członkowie mojego rodu to głównie osoby powiązane z Rotrią, ale również wybrany król Rzeczpospolitej Obojga Narodów, Maurycy Orański-Nassau aka JKM Jerzy III, który przybył do nas wczoraj z wizytą ;)
(-) Fryderyk Karol Albert książę Orański-Nassau OOII ONZII
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.
"Może ten słynny dreamlandzki neoprymitywizm wcale nie jest taki zły?"
JKW Maciej II vel Helmut Pohl, 7 lutego 2019 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Można też na przykład pozostać przy wolnych związkach. Sam preferuję przygodne romanse z chłopcami. Ostatnio lubuję się w białych dreamlandzkich mężczyznach – najlepsze pasywy w tej części mikroglobu.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

ᚚᚃᚏ pisze:Przypominam obecnym Towarzyszom, że transfobia nie jest na tym forum akceptowana. Towarzysz Aluś już zarobił nadzór, więc stąpajcie ostrożnie.
Nie przesadza Pan? Nikt konkretny nie został znieważony, a Aluś de la Ciprofloksja wypowiedział swoje zdanie. Karanie za "transfobię"... Tego jeszcze nie grali.

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Torkan Ingawaar
obywatel
NIM: 156339
Kontakt:

Post autor: Torkan Ingawaar »

Nie przesadza Pan? Nikt konkretny nie został znieważony
I nikt konkretny nie musiał. Art 33. Kodeksu Karnego stanowi jasno, że przestępstwo zachodzi również wówczas, gdy znieważona zostanie grupa ludności - w tym przypadku grupą tą są obywatele i mieszkańcy transpłciowi. Określanie ich mianem - cytuję - nerdów poprzebieranych za panienki i piszących o sobie w rodzaju żeńskim zdecydowanie jest znieważeniem i co do tego nikt chyba nie ma wątpliwości.
(–) Torkan Ingawaar (ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ)
Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Jednakże, jeśli powołuje się Pan na artykuł Kodeksu Karnego to niestety, ale Pan pudłuje, bo nie można zamknąć komuś ust na podstawie kodeksu działając jako moderator.

Ach komuniści, cenzura jest jakoś największa wtedy, gdy Wy jesteście premierami.

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Casimir van Oranje-Nassau
Numer GG: 64651462
NIM: 509236
Kontakt:

Post autor: Casimir van Oranje-Nassau »

Izabela Złocka pisze:
To, że mężczyźni są w znacznej większości i podszywają się też pod kobiety, to nie znaczy, że od czasu do czasu nie wpadnie tu prawdziwa kobieta :)
Proszę się nie przejmować. Niektórzy tu obecni nie potrafią rozgraniczać świata realnego od wirtualnego i mają chorą potrzebę dociekania, kim jest dany mikronauta/mikronautka w rzeczywistym świecie.

Ponieważ jeszcze tego nie zrobiłem, z mojej strony witam Panią serdecznie na ziemiach Dreamlandu. Podobnie jak moi przedmówcy, mam nadzieję, iż odnajdzie Pani w naszym kraju swoją v-ojczyznę i zadomowi się u nas na stałe. Jakby miała Pani jeszcze jakieś pytania, to tak jak większość tu zamieszkałych jestem do Pani dyspozycji.
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
Kontakt:

Próba zamykania ludziom ust z tak błahego powodu zasługuje na pogardę. Zezwolenia zagraniczne to jedno, rozumiem ich potrzebę, ale o zezwolenie na wypowiadanie własnej opinii też mam prosić MSWiA?

Zmienianie swojej płci w internecie jest nie mniej śmieszne i nie mniej żałosne, niż w realu. Jeśli ktoś się nawet nie kryje z tym, że robi w internecie za kobietę, a jest w realu mężczyzną to nie rozumiem dlaczego inni mieliby ukrywać, że tak nie jest.
Książę Flores
"Pochlebiamy sobie patrząc na Sarmację, że zobaczcie; oni są prymitywni, a my wysublimowani. Ale wysublimowany autyzm nadal pozostaje autyzmem."JKW Aleksander, 2 października 2017 r.

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Fryderyk Orański-Nassau pisze:Próba zamykania ludziom ust z tak błahego powodu zasługuje na pogardę. Zezwolenia zagraniczne to jedno, rozumiem ich potrzebę, ale o zezwolenie na wypowiadanie własnej opinii też mam prosić MSWiA?
Premier tego Rządu jest komunistą. Nie pisał Pan się do Rządu z powodów ideologicznych, więc głupio teraz tak wybrzydzać.

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
Kontakt:

Niegdysiejsze pozwy o to, że ktoś obraża v-homoseksualność Torkana Ingawaara(Nie wnikam jak jest naprawdę, po prostu mnie to nie obchodzi, bo i to bez znaczenia) to jedno, ale nie spodziewałem się, że doświadczę tego, że ktoś jest kneblowany, bo uważa tzw. "osoby transpłciowe" za seksualnych dewiantów i nie uznaje czegoś takiego jak trzecia, dziesiąta czy milionowa płeć.

Znam realne przekonania towarzysza Premiera, ale na ogół cieszy mnie to, że Dreamland jest wolny od tematów zastępczych jak aborcja czy tzw. "transpłciowość" właśnie ze świata realnego i ma własne, czyli jakim to "Doktor" nie jest uzurpatorem; a to że ktoś gada i nic nie robi, a sam nie robi. Naprawdę musimy do tej puli przenosić wątki ze świata realnego, Dreamlandu nie dotyczące w żaden sposób? Bo to naprawdę brnie w dziwnym kierunku-jeśli zaczniemy się kłócić o to czy w Dreamlandzie wolno dokonać aborcji przez internet to już pozostaje zmienić mikronacje, bo na reformy będzie zdecydowanie za późno.

Choć pewnie wybiegam za daleko. Mam nadzieję, że do takiego absurdu nie dojdzie.
P.S. A, dodam że póki nadzoru nie ma to zamierzam korzystać ze swojego fundamentalnego prawa wolności wypowiedzi.
Książę Flores

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Wspieranie komunistycznego rządu już doprowadziło do absurdów, więc niestety jest za późno.

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
Kontakt:

Tu nie chodzi o rząd, a o moderatora.
Książę Flores

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Funkcja moderatora jest scalona z funkcją ministra ds. wewnętrznych, którego wyznacza taki, a nie inny premier. Wiara w to, że on nie będzie się czepiać krytyki seksualności pewnych ludzi to naiwność, biorąc pod uwagę, że nasi komuniści (i w ogóle osoby o odmiennych preferencjach) mają obsesję na punkcie seksualności, czego dowodów było na forum za Pana v-życia bardzo dużo. Także ten...

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
Kontakt:

Także jest coraz więcej dowodów, że w tym kraju nie ma na kogo głosować.(Trochę ironia)
Książę Flores

Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela Złocka
NIM:
Kontakt:

Dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi. Mam nadzieję, że wywiązana dyskusja nie przerodzi się w konflikt, zwłaszcza, że rozwinęła się z mojego pytania.
Izabela Złocka
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański-Nassau
obywatel
Kontakt:

Konflikt to tutaj sytuacja raczej stała.
Książę Flores

Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Jeśli nie ma na kogo głosować to należy głosować na siebie.
Izabela Złocka pisze:Mam nadzieję, że wywiązana dyskusja nie przerodzi się w konflikt, zwłaszcza, że rozwinęła się z mojego pytania.
Proszę się nie przejmować. To tylko lekka sprzeczka, których tu dużo. To naturalna cecha Królestwa. Szkoda jedynie, że z tej sprzeczki wynikła nieuprawniona interwencja moderatora. Jeśli ceni Pani sobie wolność słowa to wstępowanie do Komunistycznej Partii Dreamlandu jest błędem.

(-) Daniel von Witt
Awatar użytkownika
Izabela Złocka
NIM:
Kontakt:

Dobrze, że pan mówi, bo wolność słowa to podstawa demokratycznego państwa.
Izabela Złocka
Awatar użytkownika
JPII vel Andrzej RE
obywatel
NIM: 283468
Kontakt:

Post autor: JPII vel Andrzej RE »

Jest różnica między wolnością słowa a atakowaniem kogoś w oparciu o n-fobię.
Jezus Pedeal Ipanienko-Ingawaar vel Andreas Rex Emeritus
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Kontakt:

Takie fobie to zwykłe urojenia świadczące o problemach psychicznych ludzi o tym mówiących i za to karzących innych. Normalni ludzie nie mają problemów, gdy wyśmiewa się/krytykuje ich zachowania, cechy, poglądy polityczne, a nawet wyznanie, płeć itp. Tylko niektórzy nie radzą sobie z krytyką lub głosem, który uznają za atak. To smutne, że muszą się wówczas bronić przy pomocy pał moderatorów. Jest to wyraz ich słabości.

(-) Daniel von Witt
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”