Co dalej?
Karolina Aleksandra
Jezus Ipanienko pisze:To dobrze. Będziemy długo wspominali, jak wiele czasu zajęło Danielowi niezebranie podpisów pod wnioskiem o referendum :)
الوـس pisze:Wolałbym, żeby był jednak jakiś termin.
Daniel von Witt pisze:Ja napawam się po prostu tym, jak wielu jest w Dreamlandzie przeciwników demokracji.
Daniel von Witt pisze:Ja napawam się po prostu tym, jak wielu jest w Dreamlandzie przeciwników demokracji.
Karolina Aleksandra pisze:W efekcie na stronie Księstwa widnieje piękny nagłówek: „Marszałek dreamlandzkiego parlamentu jednoznacznie opowiada się za zerwaniem stosunków Dreamlandu z Sarmacją”, zaserwowany przez hrabiego von Thorna. Chociaż ciekawe, dlaczego nominacja JKW Tomasza Ivona Hugona do tytułu Polityka Roku umknęła dziennikarzom GAP-u.
"Nasrałem i śmierdzi, patrz mamusiu!"Ja jestem antydemokratą i jestem z tego dumny.
>ludzie demokratycznie wybierają Premiera z konkretnym programemDemokracja nie jest ustrojem wydarzającym się od święta. Jeśli władze i obywatele odpierają inicjatywę referendalną krzycząc "to postawa antydemokratyczna, przecież wybraliśmy swojego pana" to ewidentnie coś mają z głowami.
Czy to już ostateczne zaoranie doktora? Czy PTR zamknął grę? Dreamland z zapartym tchem czeka na dalszy rozwój wydarzeń!PTR pisze:>ludzie demokratycznie wybierają Premiera z konkretnym programemDemokracja nie jest ustrojem wydarzającym się od święta. Jeśli władze i obywatele odpierają inicjatywę referendalną krzycząc "to postawa antydemokratyczna, przecież wybraliśmy swojego pana" to ewidentnie coś mają z głowami.
>Daniel von Witt, 5 minut później "mogły się zmienić poglądy, niech ludzie demokratycznie zadecydują o sprawie!"
>ludzie demokratycznie olewają inicjatywę Daniela von Witta
>Daniel von Witt "hurr durr nie jesteście demokratami skoro mnie nie poparliście"
To był Typowy Konserwatysta Dreamlandzki, odcinek nr 2137.
PTR pisze:>ludzie demokratycznie wybierają Premiera z konkretnym programem
PTR pisze:>Daniel von Witt, 5 minut później "mogły się zmienić poglądy, niech ludzie demokratycznie zadecydują o sprawie!"
>ludzie demokratycznie olewają inicjatywę Daniela von Witta
PTR pisze:>ludzie demokratycznie olewają inicjatywę Daniela von Witta
>Daniel von Witt "hurr durr nie jesteście demokratami skoro mnie nie poparliście"
Jezus Ipanienko pisze:Czy to już ostateczne zaoranie doktora? Czy PTR zamknął grę? Dreamland z zapartym tchem czeka na dalszy rozwój wydarzeń!
Jestem porażony merytorycznością bijącą z tego postu.PTR pisze:"Nasrałem i śmierdzi, patrz mamusiu!"Ja jestem antydemokratą i jestem z tego dumny.Dumny Antydemokrata
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość