Wasza Królewska Mość,
uprzejmie proszę o przywrócenie mnie do aktywności. Figuruję w Centralnym Rejestrze Mieszkańców pod Numerem Identyfikacyjnym Mieszkańca 196135.
Wniosek o przywrócenie do aktywności [Alfred]
- Alfred
- inżynier królewski
- Numer GG: 47634183
- NIM: 196135
- Kontakt:
Wniosek o przywrócenie do aktywności [Alfred]
(—) Alfred de Ebruz, r. s.
salus rei publicae suprema lex esto!
salus rei publicae suprema lex esto!
- Karolina Aleksandra
- król-senior
- NIM: 430209
- Herb: k14
- Kontakt:
Re: Wniosek o przywrócenie do aktywności [Alfred]
Z chęcią przywróciłabym WKW do aktywności, ale mam problem ze znalezieniem WKW w bazie CRM. Zwrócę się z pytaniem do KSI. Proszę o cierpliwość.
(—) Karolina Aleksandra
(—) Karolina Aleksandra
Mały błąd przy wrzucaniu nowej wersji CBD - postaram się go jutro naprawić.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
Martwi ludzie powrócili na swoje cmentarze. Ciało JKM seniora powinno być już możliwe do ożywienia.
Mat Max von Salvepol
Daniel von Witt pisze: ↑13 sty 2019, 02:15 Liczy się adrenalinka xD i na tym może już poprzrstane, chociaż głowa pełna jest myśli tym, co tu poruszone zostało nie mówiąc już nawet o tym, co zakryte.
- Karolina Aleksandra
- król-senior
- NIM: 430209
- Herb: k14
- Kontakt:
Nie będę zdradzała tajników nekromancji, która odbyła się nad ciałem króla-seniora, jednak z radością informuję o przywróceniu do aktywności i tym samym nabyciu obywatelstwa. Królestwo wita z powrotem.
(—) Karolina Aleksandra
(—) Karolina Aleksandra