Szanowni Furlandczycy,
współpracując z Jego Książęcą Mością Martinem markizem de Joustinem udało mi się opracować plan mojej pracy na najbliższe półrocze, który jest jednocześnie Planem Rozwoju Furlandii. Jak zapowiadałem będę dążył do informowania was o wszystkich moich zamierzeniach i planach, które poddaję także pod dyskusję i konstruktywną krytykę. Pragnę zapewnić, że będę brał pod uwagę Wasze argumenty i angażował Was w prace, gdyż Furlandia i Jej rozwój leży w naszym wspólnym interesie.
Zachęcam do zapoznania się z Planem Rozwoju pod adresem: http://dreamland.net.pl/furlandia/serwis/plan-rozwoju/ oraz do dyskusji.
Z poważaniem,
(-) Daniło de la Vega
Marszałek Książęcy
Plan Rozwoju Furlandii
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Re: Plan Rozwoju Furlandii
Szanowni Furlandczycy,
mam okazję zapowiedzieć, że już wkrótce ukaże się na stronie Palatynatu Furlandii pełny Wielki Atlas Furlandii, zawierający 18 opisanych tekstem, tabelami, komentarzami i zdjęciami map palatynatu. Atlas będzie można pobrać w wersji PDF lub przeglądać bezpośrednio na stronie. Zachęcam do lektury geografii furlandzkiej.
(-) Daniło de la Vega
Komes Furlandii
mam okazję zapowiedzieć, że już wkrótce ukaże się na stronie Palatynatu Furlandii pełny Wielki Atlas Furlandii, zawierający 18 opisanych tekstem, tabelami, komentarzami i zdjęciami map palatynatu. Atlas będzie można pobrać w wersji PDF lub przeglądać bezpośrednio na stronie. Zachęcam do lektury geografii furlandzkiej.
(-) Daniło de la Vega
Komes Furlandii
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Stopniowo udostępniam kolejne „karty” Wielkiego Atlasu Furlandii. Wczoraj i dzisiaj pojawiły się mapy: administracyjna, hipsometryczne, klimatyczna, temperatur, opadów i tektoniczna. Zachęcam ponownie do studiów nad geografią mojej rodzinnej Furlandii oraz bieżącego zaglądania na nasze strony
(Nigdy nie przestanę jej zachwalać i zapraszać Was do nas
)
(-) Daniło de la Vega
Marszałek Książęcy
(-) Daniło de la Vega
Marszałek Książęcy
- Giovanni Ganganelli
- Numer GG: 41376223
- NIM: 000000
- Kontakt:
Chętnie bym o tejże krainie przeczytał, więc, jeżeli mogę, prosiłbym o bezpośredni link do tego dzieła 
ks. bp prof. net. Giovanni Ganganelli
- Daniel von Witt
- Kontakt:
Zapraszam na stronę: http://dreamland.net.pl/furlandia/serwi ... o/atlas-2/Giovanni Ganganelli pisze:Chętnie bym o tejże krainie przeczytał, więc, jeżeli mogę, prosiłbym o bezpośredni link do tego dzieła
Zachęcam do systematycznego jej odwiedzania, gdyż produkty pracy Urzędu Palatynatu pojawiać się tam będą stopniowo.
(-) Daniło de la Vega
Marszałek Książęcy