Witam!
Witam!
Dremland jest moją pierwszą przygodą z mikronacją. Jestem obywatelką prowincji Webland. Interesuję się botaniką oraz muzyką i szukam pracy.
Avice von Sedinum
- Edward Ebruz
- obywatel
- Numer GG: 8606140
- NIM: 873817
- Kontakt:
Re: Witam!
Witamy w Królestwie. Coś dla Pani znajdziemy, ale w pierwszej kolejności proszę odezwać się do Namiestnika prowincji, w której postanowiła Pani zapuścić korzenie. To pierwszorzędne źródło informacji o lokalnych potrzebach - nie tylko w administracji. Może jakaś galeria, muzeum, Instytut Nauki?
Przy okazji - jak Pani trafiła akurat do Dreamlandu?
Przy okazji - jak Pani trafiła akurat do Dreamlandu?
Edward J. Ebruz, r.s.
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Witam Serdecznie,
Cieszę się ,że przybyła pani do Dreamlandu. Liczę na to ,że zostanie pani u nas na stałe i rozwinie się ona tutaj.
Pozdrawiam
Cieszę się ,że przybyła pani do Dreamlandu. Liczę na to ,że zostanie pani u nas na stałe i rozwinie się ona tutaj.
Pozdrawiam
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
Rozumiem, a gdzie mogłabym znaleźć kontakt do namiestnika, ponieważ na stronie Weblandu takowego nie znalazłam?
Panie Jacques, do Dreamlandu trafiłam poszukując informacji na temat najmniejszego państwa świata i dowiedziałam się też przy okazji, że istnieją państwa wirtualne. Bardzo mnie to zaciekawiło i postanowiłam to sprawdzić. Takim oto sposobem znalazłam się tutaj.
Panie Jacques, do Dreamlandu trafiłam poszukując informacji na temat najmniejszego państwa świata i dowiedziałam się też przy okazji, że istnieją państwa wirtualne. Bardzo mnie to zaciekawiło i postanowiłam to sprawdzić. Takim oto sposobem znalazłam się tutaj.
Avice von Sedinum
- Edward Ebruz
- obywatel
- Kontakt:
Namiestnikiem - w tym wypadku Prezydentem Republiki - jest arcyksiążę Kazio Wichura. Wbrew rozmaitym skojarzeniom, jakie może wywołać nazwisko Arcyksięcia, to człowiek poważny i godny zaufania, choć może nie zawsze najłatwiej dostępny. Adres mailowy Namiestnika: k_wichura@interia.pl
Edward J. Ebruz, r.s.
- Edward Ebruz
- obywatel
- Kontakt:
Chwilowo czekam na odpowiedź pana Mackenziego Gordona-Allena, ponieważ długo nie wchodziłam na swoją pocztę i dopiero dzisiaj odpowiedziałam na jego list.
Avice von Sedinum