IN

Chleb i igrzyska, dywagacje na tematy sportu i kultury.
Awatar użytkownika
Giovanni Ganganelli
Numer GG: 41376223
NIM: 000000
Kontakt:

IN

Post autor: Giovanni Ganganelli »

Kiedyś, dość dawno temu (ok. listopada 2011), miałem przyjemność odwiedzić Instytut Nauki, czy owa instytucja jeszcze, że się tak wyrażę kolokwialnie, żyje?
ks. bp prof. net. Giovanni Ganganelli
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Re: IN

Post autor: Pavel Svoboda »

Istnieje w tym sensie, że strona jest dostępna dokładnie tam, gdzie była. Obawiam się, że od ostatniej wizyty WE nie było tam żadnych zmian. Link można znaleźć w linkowni na stronie głównej. Podaję też tu: http://www.dreamland.net.pl/nauka/
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Giovanni Ganganelli
Numer GG: 41376223
NIM: 000000
Kontakt:

Post autor: Giovanni Ganganelli »

O właśnie, właśnie. Szkoda, ciekawa inicjatywa. Kiedyś czytałem na właśnie podobnej stronie opowiadanie podróżnicze - bardzo ciekawe.
ks. bp prof. net. Giovanni Ganganelli
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Post autor: Tomasz Lerent »

Niestety ta instytucja zamarła, niestety nie jest ona instytucją federalną, więc osobiście nie mogę zrobić nic aby instytut zaczął ponownie działać, tutaj chyba trzeba pytać namiestnika. Takich instytucji jest wiele, niestety tylko parę federalnych.
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Siergiusz Asketil
Numer GG: 44811514
NIM: 786851
Herb: s06
Kontakt:

Post autor: Siergiusz Asketil »

Pozwolę sobie nieco odkopać temat. Czy ze względu na osobisty zarząd JKM nad Republiką Weblandu jest możliwość by Instyt Nauki przywrócić do życia? Chodzi mi o możliwość przekazania IN osobie, która będzie wykazywała chęci jej aktywizacji. Uważam, że w dzisiejszych czasach takowe miejsce (nieco odnowione) zainteresuje wiele - również młodych - Obywateli.
(—) Siergiusz markiz Asketil
Dreamlandczyk, Baridajczyk, Frustrat
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Siergiusz Asketil pisze:(...)Uważam, że w dzisiejszych czasach takowe miejsce (nieco odnowione) zainteresuje wiele - również młodych - Obywateli.
Przypuszczam, że zwłaszcza młodych obywateli i do takich osób potencjalna oferta IN powinna być skierowana. Sam zaś, jak tylko są chętni go rozruszać, powinien być im przekazany.

(-) Daniło hrabia de la Vega
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport i kultura”