Witam wszystkich!

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Dorian_Gregory
NIM: 960241
Kontakt:

Witam wszystkich!

Post autor: Dorian_Gregory »

Jestem Dorian Gregory, chciałbym dowiedzieć się jak tu wszystko funkcjonuje i czy można wziąć ślub. Proszę o odpowiedź,
Pozdrawiam,
Dorian Gregory
Dorian Gregory
Awatar użytkownika
Pavel Svoboda
król-senior
Numer GG: 1935862
NIM: 509280
Kontakt:

Re: Witam wszystkich!

Post autor: Pavel Svoboda »

Witam serdecznie w Dreamlandzie.

Zapraszam do skorzystania z programu patronatu, gdzie może Pan zdobyć patrona, który pomoże Panu w podjęciu pierwszych kroków w Królestwie.

Ślub można brać, nie jest to zakazane. Nie ma jednak żadnych instytucji ani regulacji dotyczących ślubu, więc obowiązuje pełna dowolność. Każdy z każdym w dowolny sposób.
(-) Pavel Svoboda, r.s.
Awatar użytkownika
Daniel von Witt
Numer GG: 41404078
NIM: 877416
Kontakt:

Post autor: Daniel von Witt »

Dorian_Gregory pisze:Jestem Dorian Gregory, chciałbym dowiedzieć się jak tu wszystko funkcjonuje i czy można wziąć ślub. Proszę o odpowiedź,
Pozdrawiam,
Dorian Gregory
Panie Dorianie,

na wstępie pragnę Pana serdecznie przywitać w imieniu Dworu Książęcego Zjednoczonego Księstwa Furlandii i Luindoru. Mam nadzieję, że weźmie Pan aktywny udział w życiu lokalnej społeczności jak i całego Królestwa, w związku z czym pragnę zaoferować swoją pomoc.

Zauważyłem, że zarejestrował się Pan jako mieszkaniec Palatynatu Luindoru, który wchodzi w skład Zjednoczonego Księstwa Furlandii i Luindoru. Jako Marszałek Książęcy pragnę zaprosić Pana do rozmowy, w której przybliżę Panu w zarysie sposób funkcjonowania naszego Królestwa oraz zapoznam Pana z obecnymi pracami i wyzwaniami stojącymi przed naszym Zjednoczonym Księstwem.

W informacjach na moim profilu znajdzie Pan mój nr GG. Podaję go też tutaj: 41404078. Czekam na Pański odzew :)

Z poważaniem,
(-) Daniło de la Vega
Marszałek Książęcy, Komes Furlandii
Awatar użytkownika
Tomasz Lerent
Numer GG: 39342063
NIM: 795720
Kontakt:

Post autor: Tomasz Lerent »

Witam Panie Dorianie!

Aż miło patrzeć ,że przybyła kolejna osoba (daj Boże aktywna), która chce wejść naszą społeczność.

życzę szczęścia i pomyślności!
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Post autor: Hans von Witt »

Dorian_Gregory pisze:Jestem Dorian Gregory, chciałbym dowiedzieć się jak tu wszystko funkcjonuje i czy można wziąć ślub. Proszę o odpowiedź,
Pozdrawiam,
Dorian Gregory
Witam Pana w Dreamlandzie,

Coś ostatnio często poruszany jest temat ożenku. ;)
Może trzeba się nad tym porządnie zastanowić skoro wszyscy tak chętnie chcą wchodzić w związki małżeńskie. No cóż... wiosna!!!
Awatar użytkownika
Krzysztof Bojar
Numer GG: 42247879
NIM: 973820
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Bojar »

Hans von Witt pisze:Coś ostatnio często poruszany jest temat ożenku. ;)
Może trzeba się nad tym porządnie zastanowić skoro wszyscy tak chętnie chcą wchodzić w związki małżeńskie. No cóż... wiosna!!!
Aż trochę żal, że do Sarmacji ten boom na zawieranie małżeństw póki co się nie przeniósł. Ojciec Świecki ŚKW i Popiesh kościoła Bravogirla dawno nie udzielali żadnych ślubów. Ostatni jaki pamiętam z 5 lat temu był, w obrządku bravogirlizmu właśnie, a potem już susza... Adopcji i różnych przetasowań pomiędzy rodami arystokratycznymi sporo, ale małżeństw już wcale. ;)
(-) Krzysztof Bojar
Minister Spraw Zagranicznych
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”