Witam
- KacperDeBour
- NIM: 431344
- Kontakt:
Witam
Witam nazywam się Kacper De Bour. Zarejestrowałem się tu dzisiaj i szukam pracy. Jestem z wykształcenia muzykiem i gram na perkusji ale mogę się sprawdzić tak naprawdę w każdym zawodzie. Po za muzyką interesuję się sportem, a zwłaszcza piłką nożną.
Re: Witam
Witamy serdecznie.
Praca na pewno się znajdzie. Jest wiele wolnych stanowisk i na pewno uda się coś dopasować do zainteresowań. Najlepiej proszę napisać do Namiestnika prowincji, w której Pan zamieszkał.
Praca na pewno się znajdzie. Jest wiele wolnych stanowisk i na pewno uda się coś dopasować do zainteresowań. Najlepiej proszę napisać do Namiestnika prowincji, w której Pan zamieszkał.
prof. econ. net. hrabia Shakur
- Mackenzie
- NIM: 645257
- Kontakt:
Witam serdecznie w Dreamlandzie!
Ad. Pracy. Pewnie znalazło by się miejsce w radzie miasta Elsynor (prowincja Webland).
Niech napisze pan do mnie na numer gg(jeśli pan ma): 43163385 lub na e-mail: Lucille.duff.gordon@interia.pl
Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam,
Lucille Duff-Gordon, burmistrz Miasta Stołecznego Elsynor
Ad. Pracy. Pewnie znalazło by się miejsce w radzie miasta Elsynor (prowincja Webland).
Niech napisze pan do mnie na numer gg(jeśli pan ma): 43163385 lub na e-mail: Lucille.duff.gordon@interia.pl
Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam,
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
- Tomasz Lerent
- Numer GG: 39342063
- NIM: 795720
- Kontakt:
Witam pana w imieniu swoim i rządu JKM!
Bardzo cieszę się widząc nową twarz w Królestwie. Liczę na to ,że pozostanie pan tutaj. Pracę znajdzie pan na pewno, w Dreamlandzie mamy wiele wolnych stanowisk.
Bardzo cieszę się widząc nową twarz w Królestwie. Liczę na to ,że pozostanie pan tutaj. Pracę znajdzie pan na pewno, w Dreamlandzie mamy wiele wolnych stanowisk.
(-) Sir Tomasz Paweł de' Lerent
Poseł XX kadencji
Poseł XX kadencji
- Daniel von Witt
- Numer GG: 41404078
- NIM: 877416
- Kontakt:
Witam. Nazywam się Daniło de la Vega. Chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę uzyskać zamieszkanie w jednym z miast w Furlandii, podjąć się pracy i założyć własne przedsiębiorstwo. Interesuje mnie, jakie formy prawne mam do wyboru i z jakimi czynnościami wiąże się podjęcie działalności gospodarczej w Królestwie. 
- Mackenzie
- NIM: 645257
- Kontakt:
Witam pana panie Daniło. Jeśli chodzi o pracę niech pan się ze mną skontaktuje na adres: Lucille.duff.gordon@interia.pl lub gg:43163385.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
- Daniel von Witt
- Kontakt:
- Marcin Mikołaj
- król-senior
- Numer GG: 6042777
- NIM: 906544
- Lokalizacja: Domena Królewska - Ekorre; Zjednoczone Księstwo - Książęce Miasto Buuren
- Kontakt:
Witam,
Serdecznie witam nowych członków społeczności Królestwa Dreamlandu.
Ad pracy - obecnie nie istnieje Księstwo Furlandii jako osobny podmiot Królestwa - stało sie ono częścią składową Unii Saudadzkiej (Zjednoczone Księstwo Furlandii i Luindoru), oczywiście administracja "nowej prowincji" poszukuje pracowników, w tym celu zapraszam do kontaktu drogą prywatną: mailową lub poprzez gg.
Obecnie nie posiadamy wymogu zamieszkania, nie potrzebuje Pan stałego adresu meldunkowego, aczkolwiek można zawsze postarać się o jakiś kawałek ziemi, co prawda nie sprzedajemy w tej chwili działek, ale sądzę, że wkrótce będzie to możliwe.
Przedsiębiorstwo, które zechce Pan założyć należy zarejestrować w CRIP-ie, link na stronie głównej Królestwa.
Z poważaniem,
(-) Martin markiz de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
Serdecznie witam nowych członków społeczności Królestwa Dreamlandu.
Ad pracy - obecnie nie istnieje Księstwo Furlandii jako osobny podmiot Królestwa - stało sie ono częścią składową Unii Saudadzkiej (Zjednoczone Księstwo Furlandii i Luindoru), oczywiście administracja "nowej prowincji" poszukuje pracowników, w tym celu zapraszam do kontaktu drogą prywatną: mailową lub poprzez gg.
Obecnie nie posiadamy wymogu zamieszkania, nie potrzebuje Pan stałego adresu meldunkowego, aczkolwiek można zawsze postarać się o jakiś kawałek ziemi, co prawda nie sprzedajemy w tej chwili działek, ale sądzę, że wkrótce będzie to możliwe.
Przedsiębiorstwo, które zechce Pan założyć należy zarejestrować w CRIP-ie, link na stronie głównej Królestwa.
Z poważaniem,
(-) Martin markiz de Joustin
Książę Zjednoczonego Księstwa
- Daniel von Witt
- Kontakt: