z dnia 25 sierpnia 2017 roku

PTR pisze:Widzę, że to jakaś luzytańska tradycja, zamykać wątek z expose na komentarze i dyskusję (wbrew regulaminowi Parlamentu zresztą).
Tak, jakby Torkan nie postąpił podobnie za czasów swojego premierowania.PTR pisze:Widzę, że to jakaś luzytańska tradycja, zamykać wątek z expose na komentarze i dyskusję (wbrew regulaminowi Parlamentu zresztą).
Bo justowanie ma sens tylko wtedy kiedy tekst zawiera znaki dzielenia wyrazu, forum nie posiada funkcji automatycznego wstawiania ich, a nikt chyba nie oczekuje że premier Harambe będzie je wstawiał w długim exposé ręcznie?Emil Potocki pisze:Bardzo ładna ściana tekstu, ale czemu niewyjustowana?
Ach, czyli robiłeś sobie jaja z justyfialistów od samego początku.Emil Potocki pisze:W estetyce justowania zwieńczenie berła pełnią zrównane jak prostota linijki szeregi tekstu - to dodaje poetyckiej głębi biurokratycznym i politycznym manifestom. Przeskok pojedynczego wyrazu, ach; cóż to jest przy intencji stworzenia takiej perfekcji?

Drodzy Obywatele!
Właśnie wydałem Zarządzenie ws. likwidacji Korpusu Ochrony Pogranicza "Wojak".
Powód likwidacji tej instytucji to brak pełnienia funkcji, do której Korpus został powołany jeszcze za kadencji premiera Auksencjusza Butodzieja-Witta.
Aktualnie w naszym rządzie nie znajduje się zbędny państwu Minister Obrony Narodowej, a w trosce o rozwój Wspólnoty Korony Erbruzów jestem zwolennikiem oddania funkcji wojsk terytorialnych Armii Królewskiej Elderlandu.
Jak widać Elderland w sprawach wojskowości zna się najlepiej co udowadnia, chociażby ostatnia operacja „Sekwana”.
Nie więc potrzeby, aby Królestwo Dreamlandu utrzymywało martwą instytucję przy życiu, która nie przynosi rezultatów,
dla których została powołana.(-) sir Oskar ben Grozny Witt
[/center]
ᑐᕐᑳᓐ ᐃᖓᕚᕐ pisze:Czy Premier zamierza wyśrodkowywać każdy swój post, aby brzmiał on bardziej inteligentnie?

Toż to zamach na suwerenność Królestwa Dreamlandu, dokonywany przez elderlandzkich szpiegów na naszych, państwowych stanowiskach.[...] w trosce o rozwój Wspólnoty Korony Erbruzów jestem zwolennikiem oddania funkcji wojsk terytorialnych Armii Królewskiej Elderlandu
Siergiusz Asketil pisze:Toż to zamach na suwerenność Królestwa Dreamlandu, dokonywany przez elderlandzkich szpiegów na naszych, państwowych stanowiskach.
Zawsze byłem związany przysięgą złożoną Jego Królewskiej Wysokości Marcinowi Mikołajowi. Udowodnij, że ją złamałem. Czekam.No tak! Bo wtedy byłeś wrogiem Dreamlandu, a dziś grasz jego patriotę :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości