Witam zacnych mieszkańców Dreamlandu !

Masz pytania? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na start.
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Re: Witam zacnych mieszkańców Dreamlandu !

Post autor: Mackenzie »

Można zorganizować ślub na forum? Widziałem w jednej mikronacji, ślub pary królewskiej. Był właśnie zorganizowany na forum. Czy można, i kto udzieliłby tego ślubu?
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
Awatar użytkownika
Edward Ebruz
obywatel
Numer GG: 8606140
NIM: 873817
Kontakt:

Post autor: Edward Ebruz »

Gratuluję szczęścia, winszuję tempa, życzę gromadki zdrowych i bystrych potomków - w mikroświecie rodziny powstają w drodze kolejnych adopcji, w tym również tzw. adopcji do herbu.

Jedna uwaga techniczna. Korzysta Pani ze wspólnego adresu IP z p. Lancelotem de Fey. Wykluczam zatem szczęśliwy zbieg okoliczności. To niewątpliwie solidna gwarancja stabilności związku i dobrze, że będziemy mieli w Królestwie kolejną parę. Opublikowany tu anons matrymonialny mógł jednak sugerować, że szanse w tych szrankach są równe dla wszystkich.

Chodzi jednak o coś jeszcze. W formularzu rejestracyjnym p. Sir Lancelot de Fey określił swoją płeć jako "kobieta" i dopiero kilka godzin temu "pomyłka" została poprawiona. Nie jestem jednak pewien, czy nie mamy tu do czynienia z pomyłką, zaryzykujmy, freudowską - wybrana opcja nie ma charakteru domyślnego, więc nie sposób wytłumaczyć tego błędu po prostu roztargnieniem. Dotychczasowa praktyka wskazuje, że tego typu przypadki zdarzają się bardzo, bardzo rzadko. Rodzi się podejrzenie, że chodzi o jedną i tę samą osobę. Proszę o wyjaśnienie - najlepiej w drodze korespondencji prywatnej.
Edward J. Ebruz, r.s.
Awatar użytkownika
Tomasz Barney
Numer GG: 22033171
NIM: 180151
Kontakt:

Post autor: Tomasz Barney »

Jako załącznik do powyższej analizy pozwolę sobie zamieścić zrzut ekranu :)
Załączniki
screen.PNG
(90.98 KiB) Pobrany 1068 razy
(-) Tomasz hrabia Barney
Awatar użytkownika
Hans von Witt
Numer GG: 62266972
NIM: 352253
Herb: h03
Kontakt:

Post autor: Hans von Witt »

No i wszystko jasne 8-)
JKalicki

Post autor: JKalicki »

Jacques de Brolle pisze: Dotychczasowa praktyka wskazuje, że tego typu przypadki zdarzają się bardzo, bardzo rzadko. Rodzi się podejrzenie, że chodzi o jedną i tę samą osobę. Proszę o wyjaśnienie - najlepiej w drodze korespondencji prywatnej.
A zaczynało być ciekawie - jeszcze kilka dni i dzieci mogłyby się pojawić. :twisted: Mam nadzieje, że doczekamy się jakiejś informacji po złożonych wyjaśnieniach.
Awatar użytkownika
Mackenzie
NIM: 645257
Kontakt:

Post autor: Mackenzie »

No dobrze, korzystamy z jednego adresu IP. Bo jakby to ująć... nie jestem taka "zamożna" jak niektórzy i nie stać mnie na własny komputer, a zwykła literówka nie oznacza że jestem niewiarygodna. Sir Lancelot to mój kolega, korzystam z jego komputera, dopiero po zarejestrowaniu się dowiedziałam się że ma konto w Dreamlandzie. Proszę o wyrozumiałość i myślę że państwo zrozumieją,
Lucille Duff-Gordon
Mackenzie wicehrabina Gordon-Berg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jesteś tutaj nowy?”